News

GALERIE FOTO HOT / S-a făcut SEXY RĂU fata lu’ tata!

Fiicele lui Vasile Stîngă, Gabi Balint, Mihai Stoica, Florian Walter, Marin Condescu şi Dorin Mateuţ sînt acum adevărate domnişoare, care ar putea face furori în modelling...
01.02.2014 | 15:04

Fiicele lui Vasile Stîngă, Gabi Balint, Mihai Stoica, Florian Walter, Marin Condescu şi Dorin Mateuţ sînt acum adevărate domnişoare, care ar putea face furori în modelling

De ceva vreme, lumea sportului românesc s-a împrospătat cu mai multe bombiţe-sexy care stau gata să explodeze. Acestea sînt „roadele” iubirilor pe care foşti sportivi, conducători sau finanţatori le-au avut cu consoartele lor de-a lungul vieţii. FANATIK vă prezintă detalii despre domnişoarele în cauză, pe care, cu siguranţă, le vom vedea mulţi ani de acum înainte în publicaţiile de tip tabloid.

Cristina provoacă fantezia prietenilor

www.fanatik.ro

Vasile Stîngă a avut o carieră fenomenală în handbal, dar şi o viaţă extrasportivă pe măsură. A avut o relaţie extraconjugală cu Felicia Prunescu, din care a rezultat o fată, Cristina. Cu trecerea timpului, aceasta s-a transformat într-o domnişoară apetisantă şi, asemenea majorităţii tinerelor de vîrsta ei, a postat pe un site de socializare mai multe fotografii incendiare, care au trezit diverse fantezii în mintea prietenilor din listă.

Teodora are „lipici” la băieţii cu bani

www.fanatik.ro

Teodora Stoica este în atenţia presei de cîţiva ani, în primul rînd datorită notorietăţii tatălui ei, manager genereal la Steaua, dar şi a vieţii sale amoroase. Frumuseţea şi ţinutele sexy au ajutat-o să aibe relaţii cu Matei Lucescu, Marius Turcu sau Gino Iorgulescu Jr.

www.fanatik.ro

Isabela este designer de la 14 ani

www.fanatik.ro

Kim Isabela este fata lui Florian Walter, finanţatorul Universităţii Cluj. La numai 14 ani, fiica milionarului a devenit cel mai tînăr designer din România. În prezent, creatoarea de modă călătoreşte în toată Europa pentru a-şi prezenta creaţiile vestimentare. Ajunsă deja la vîrsta majoratului, Isabela este o fată foarte frumoasă, care atrage privirile bărbaţilor cu fiecare apariţie.

Denisa şi-a tatuat numele iubitului

www.fanatik.ro

Denisa, fata cea mare a lui Gabi Balint, este una dintre cele mai în pas cu moda adolescente. Tînăra de 16 ani studiază la „International British School” şi are deja un prieten, al cărui nume şi l-a tatuat pe încheietura mîinii.

www.fanatik.ro

Fata lui Condescu e “sexy-mineriţa” de la Turism

elena condescu 1

Fata lui Marin Condescu, noul manager de la Universitatea Craiova, face furori pe internet după ce a fost protagonista unui pictorial fierbinte realizat de fotograful Dan Puiu. Elena Condescu are doar 26 de ani, a absolvit Facultatea de Turism şi este licenţiată în marketing. Blonda superbă este pasionată de fotografie şi modeling şi  prezintă colecţiile lui Cătălin Botezatu, motiv pentru care FashionTV îi acordă o expunere impresionantă.

elena condescu 2

Fata rea, Natalia

natalia_mateut_0e7fc0595f

Natalia Mateuţ este una dintre cele mai cunoscute dinamoviste. Fata fostei legende a “cîinilor”, Dorin Mateuţ, a fost implicată în mai multe scandaluri, atît în ţară, cînd a provocat-o pe Andreea Marin, cît şi în Olanda, unde iubitul său a încercat să-şi însuşească anumite produse dintr-un magazin. Bruneta focoasă a trecut cu brio peste perioada mai puţin fastă, iar în prezent este asistenta lui Mihai Morar pe Antena 2. Absolventă de Jurnalism, Natalia este o apariţie spectaculoasă de fiecare dată cînd apare pe sticlă, motiv pentru care orice bărbat ar ierta-o pentru “relele” pe care le-a făcut în trecut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAnatalia 3