FOTO. E OFICIAL! Costel Gâlcă e noul antrenor al lui Espanyol

Eugen Dinu   
în Stiri sportive
15/12/2015, 00:01
FOTO. E OFICIAL! Costel Gâlcă e noul antrenor al lui Espanyol GALERIE FOTO

UPDATE / Costel Gâlcă a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu Espanyol Barcelona. Mulţumesc clubului pentru că a avut încredere în mine şi mi-a dat oportunitatea de a reveni acasă. Voi da totul pentru a scoate maximum din echipa mea şi a ne ridica la înălţimea aşteptărilor. Cred că avem o echipă foarte bună, cu jucători cu un potenţial extraordinar. Vreau să scot maxim din randamentul echipei şi să avem posesie bună a mingii. Vreau idei clare şi precise. Avem mijlocaşi şi atacanţi care pot crea dezechilibru împotriva oricărei echipe. Vreau o echipă scurtă, un joc bazat pe posesie, pe intensitate şi presiune. Trebuie să-i readucem pe fani aproape de noi, prin jocul echipei. Ei sînt cei mai importanţi. Vom introduce metodele noastre de antrenament. Munca noastră va fi reflectată în meciurile juacate. Eu vreau ca jucătorii mi să plece bucuroşi şi mulţumiţi de la antrenamente şi meciuri. Cu un bun plasament ofensiv, le va creşte încredere jucătorilor şi odată cu asta şi randamentul. În opinia mea, Espanyol trebuie să joace 4-2-3-1″, a spus Gâlcă.

……………………

UPDATE / E oficial! Conducerea formaţiei Espanyol a anunţat în această seară că noul antrenor al echipei este Costel Gâlcă. Acesta va conduce astăzi primul antrenament al catalanilor, după ce va fi prezentat oficial, la ora 21:00

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Gâlcă va debuta în Cupa Spaniei, atunci cînd Espanyol o întîlneşte pe Levante, pe teren propriu. Partida va avea loc marţi, de la ora 22:00.

…………………………………..

În vară, lui Costel Gâlcă nu i s-a prelungit contractul cu Steaua, deşi cîştigase tot ce se putea pe plan intern (campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii). Şansa i-a surîs însă şi, la cîteva luni distanţă, tehnicianul român a ajuns la un acord cu conducerea formaţiei Espanyol Barcelona.

Publicaţia El Mundo Deportivo anunţă că Gâlcă este principalul favorit să-l înlocuiască pe Sergio, iar schimbarea urmează să fie făcută publică pe site-ul oficial al formaţiei catalane.

Antrenorul de 43 de ani a evoluat şi ca jucător pentru Espanyol, în perioada 1997-2001. Ca tehnician, Gâlcă a pregătit următoarele grupări: Almeria B (2009-2010), naţionala României U17 (2013-2014) şi Steaua (2014-2015).

3 trofee a cîştigat Costel Gâlcă în cariera de antrenor, toate pe cînd pregătea Steaua: 1 campionat, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii

12 e locul ocupat în La Liga de Espanyol

Închide ×