Fanatik Show

Balaci ŞOCHEAZĂ: “CS U ia EMBLEMA cu leul pe piept!”

UPDATE / Ilie Balaci a dezvăluit pentru sptfm.ro că este posibil ca din iarnă CS U Craiova să evolueze cu stema avînd leul pe piept! Declaraţia lui Balaci vine după ce Adrian Andrici a făcut o...
10.12.2013 | 18:52
Balaci SOCHEAZA CS U ia EMBLEMA cu leul pe piept
ADVERTISEMENT

UPDATE / Ilie Balaci a dezvăluit pentru sptfm.ro că este posibil ca din iarnă CS U Craiova să evolueze cu stema avînd leul pe piept! Declaraţia lui Balaci vine după ce Adrian Andrici a făcut o ofertă publică de 1 milion de euro lui Adrian Mititelu (VEZI DETALII):  

“Nu văd de ce nu aş discuta cu cei de la CSU. Dar pînă la a scrie că sînt manager acolo e cale lungă. E foarte posibil să iasă acum Mititelu cu declaraţii de genul că nu am semnat de frica suporterilor. În prostia lui, el nu înţelege că suporterii nu sînt ai lui, ei mă susţin pe mine, pentru că eu am făcut istorie la Universitatea. Nu ştiu ce mă face să cred că Universitatea nu mai poate să continue. Dar dacă va continua, va fi datorită jucătorilor. Dacă se va continua, vor fi lucruri interesante în play-off.

ADVERTISEMENT

Cei de la CS sînt foarte interesaţi să se numească FC. De partea cealaltă, FC nu are nimic, emblema este la copiii lui Mititelu. Nu ar fi exclus ca în iarnă, cînd începe pregătirea să vedeţi CSU cu emblema leului pe piept! Oamenii îşi pot permite acest lucru dacă FC-ul nu mai există. Dacă îi dau copiii lui Mititelu în judecată nu ar cîştiga din cîte ştiu pentru că ei nu au echipa unde să o pună. Suporterii ar trebui să înţeleagă că cei care conduc pe CSU sînt bine intenţionaţi. Oamenii ăia iubesc Craiova. De asta au adunat gloriile “Craiovei Maxima” acolo”, a declarat Ilie Balaci.

După ce Adrian Mititelu a declarat că Ilie Balaci se autopropune la CS U Craiova (vezi detalii), iar fostul mare fotbalist din Bănie a dezvăluit la FANATIK SHOW că s-a întîlnit cu patronii de la CS U chiar înainte de meciul direct dintre CS U şi FC U (vezi video), gsp.ro a anunţat că Minunea Blondă s-ar fi înţeles cu noua echipă din Bănie şi că este, de marţi, noul manager general al clubului.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Ilie Balaci a negat informaţia: “Nu este nimic adevărat, v-am spus şi luni că este posibil să mă văd cu oamenii ăia în orice zi, dar nu este cazul acum. Chiar nu m-am întîlnit cu ei şi nu am bătut palma cu nimeni!”

Oficialii lui CS U Craiova nu au putut fi contactaţi.