Fotbal intern

Rotariu nu e lăsat să plece: “O să fie REVOLUŢIE!”

UPDATE: “Rotariu a demonstrat că are calităţi excepţionale, dar în jurul său se vehiculează nişte sume ireale. El nu are nicio performanţă în spate, trebuie să joace întîi la Dinamo,...
31.07.2014 | 00:07
Rotariu nu e lasat sa plece O sa fie REVOLUTIE
ADVERTISEMENT

UPDATE: “Rotariu a demonstrat că are calităţi excepţionale, dar în jurul său se vehiculează nişte sume ireale. El nu are nicio performanţă în spate, trebuie să joace întîi la Dinamo, să se impună şi apoi mai vorbim. În mod sigur va valora mulţi bani în viitor, însă acum nu se pune problema. Imrpesarii îşi umflă jucătorii şi mai mult rău le fac de cele mai multe ori”, a declarat Claudiu Niculescu la Sport.ro.

UPDATE: Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia lui Dorin Rotariu care nu a plecat încă de la Dinamo, deşi fotbalistul îşi doreşte mult să se transfere în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Sînt foarte multe oferte pentru Rotariu, însă suma solicitată e ridicolă, 4 milioane de euro… Au fost interesaţi din Portugalia, ultima ofertă scrisă a sosit la club din Polonia, dar ei nu au luat-o în seamă. Se pare că ei se joacă. Dinamo nu are cota de piaţă a Stelei, nimeni nu dă atîţia bani pentru el. Ofertele nu sînt luate în seamă. Ba Anghelache e plecat la casa de la ţară, ba Negoiţă nu ştiu unde… Probabil că se va ajunge ca în cazul celorlalţi, care au fost lăsaţi liberi pînă la urmă din cauza salariilor. Asta este… O să fie Revoluţie!”, a declarat Anamaria Prodan la Sport.ro.

………………………………….

Dorin Rotariu nu are un început de sezon grozav, mai ales dacă facem o comparaţie între felul în care acesta s-a prezentat în începutul stagiunii 2013-2014. Mijlocaşul este copleşit de gîndul că este urmărit de scouteri meci de meci şi îşi doreşte cu disperare să facă pasul cît mai iute spre unul dintre campionatele puternice din Vest.

ADVERTISEMENT

“Păcat că nu am reuşit să marchez şi azi, cu o zi înainte de aniversarea mea, la fel cum am reuşit şi acum un an”, a fost declaraţia lui Dorin imediat după ce Dinamo cîştiga cu 4-0 în faţa Oţelului şi cu doar cîteva ore înainte să facă 19 ani. Cu fix 12 luni înainte, Dorin puncta în poarta Vasluiului într-o victorie cu 2-0 şi dădea startul unui sezon de vis la finalul căruia îşi trecuse în cont alte şase reuşite numai în Liga 1. În tot acest timp, nume grele precum Manchester United, Celtic, Sporting Lisabona, Anderlecht, Sampdoria, Juventus şi PSV Eindhoven s-au interesat de serviciile sale sau au trimis emisari să-i urmărească îndeaproape evoluţiile.

Lăudat pentru a-i creşte moralul

Ajuns în centrul atenţiei, Dorin a jucat tot mai crispat, motiv care a stîrnit îngrijorare atît în dreptul staff-ului tehnic, cît şi în al celui administrativ. Antrenorul Falvius Stoican a apreciat public evoluţiile lui Rotariu după ambele partide de pînă acum ale sezonului, atît cea din Cupa Ligii cu Chiajna, cît şi din Liga 1 cu Oţelul, deşi ceea ce a arătat mijlocaşul pe teren nu ar fi meritat acest lucru. Tehnicianul totuşi, la fel ca şi conducătorii, face toate eforturile necesare pentru ca optarul “cîinilor” să se redreseze moral cît mai rapid.

ADVERTISEMENT

Rotariu e disperat să plece

Conform surselor FANATIK.RO însă, Dorin Rotariu este doar cu gîndul la un posibil transfer, fapt pe care l-a făcut public ori de cîte ori a avut ocazia. “Pentru mine ar fi bine să plec cît mai repede de la Dinamo, fiindcă în străinătate e, de obicei, nevoie de o perioadă de timp de acomodare, de 6 luni – 1 an, şi cu cît merg de la o vîrstă mai fragedă acolo, cu atît şansele mele cresc”, a spus Rotariu tot după meciul cu Oţelul. Aceeaşi idee le-o împărtăşeşte aproape zilnic şi apropiaţilor, care încerc însă să-l convingă că este bine să mai aibă totuşi puţină răbdare.

“Te lăsăm să pleci pe un milion, numai revino-ţi!”

Tocmai în această idee, chiar şefii au purtat mai multe discuţii cu el în care au încercat să-i explice faptul că actuala atitudine nu-l ajută să fie de folos nici pentru Dinamo şi cu atît mai puţin să prindă un transfer în afara ţării. “Dorin, mulţi scouteri au venit să te vadă, dar nimeni nu a făcut o ofertă concretă. Te înţelegem că eşti pe val şi că vrei să joci în Occident, dar dacă nu-ţi revii, îţi garantăm că nu te ia nimeni. Măcar un milion de euro, banii jos, să dea cineva pe tine, şi îţi dăm drumul, spre binele tău. Însă nu oferă nimeni banii ăştia. Cel puţin nu deocamdată!“, a fost, în linii mari, discursul pe care şefii l-au avut în cîteva rînduri în faţa mijlocaşului de bandă.

ADVERTISEMENT

Neglijează sala de forţă

Pe lîngă lipsa de concentrare pe care o traversează recent, lui Rotariu i s-au reproşat şi anumite aspecte legate de pregătirea sa individuală. Fără a fi un fotbalist rapid, jucătorul nu este nici unul cu o forţă impresionantă, motiv pentru care a fost atenţionat că ar avea nevoie să tragă mai tare şi suplimentar la sala de forţă pentru a mai acumula cinci, şase kilograme de muşchi. “Anul trecut ai fost la început, atunci te-ai impus la Dinamo. Nu aveai forţă, era de înţeles. Dar fizic, tu nu ai crescut aproape deloc în 12 luni, ceea ce nu e OK. Ar trebui să mergi la sala de forţă mai mult, fiindcă altfel o să regreţi mai tîrziu. N-ai văzut şi tu ce probleme ai cu unii fundaşi? Îţi mai pune cîte unul o contră de zbori cîţiva metri. Nu e posibil! Rmediază traba asta, fiindcă <<afară>> n-ai nicio şansă cu fizicul ăsta!“, au mai completat şefii lui Dinamo conform surselor FANATIK.RO.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

ADVERTISEMENT