S-a rupt lanţul de iubire! Ceartă între Huidu şi Găinuşă

Săptămâna trecută, în mod neaşteptat, una din cele mai trainice prietenii şi colaborări din lumea televiziunii a luat sfârşit: Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă şi-au spus adio după 14...
13.07.2014 | 16:39
Sa rupt lantul de iubire Cearta intre Huidu si Gainusa

Săptămâna trecută, în mod neaşteptat, una din cele mai trainice prietenii şi colaborări din lumea televiziunii a luat sfârşit: Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă şi-au spus adio după 14 ani. Din declaraţiile tăioase, dar destul de reţinute ale celor doi realizatori a reieşit că s-au adunat nemulţumiri şi frustări de ambele părţi – asta ar explica de ce a devenit imposibilă continuarea colaborării la “Cronica cârcotaşilor”. Conform unor apropiaţi, Şerban a început să “clocească” îndepărtarea lui Mihai de la emisiune încă de anul trecut…

Huidu si Gainusa

Nedespărţiţi de 14 ani, făcând împreună emisiunea de la Prima TV, petrecându-şi împreună concediile şi chiar înrudindu-se – Şerban a devenit naşul de cununie al lui Mihai în 2004, apoi i-a botezat fetiţa, pe Eva, în 2006 -, lăsau impresia că pensia îi va prinde amici. Pe 2 iulie, povestea lor a luat însă o întorsătură neaşteptată, când Mihai a comunicat că pleacă de la “Cronica cârcotaşilor”. Dincolo de acuzele pe care şi le-au adus unul altuia – Mihai a vorbit despre lipsa de recunoştinţă, iar Şerban, despre lipsa de loialitate – se ascunde un motiv mai adânc. Şi mai vechi. Se pare că ruptura nu s-a produs brusc, ci e rodul mai multor neînţelegeri, adunate de-a lungul timpului.

Colegii lor de la “Cronică” susţin că au existat trei mari cumpene, în timp, care au săpat la temelia prieteniei “cârcotaşilor” şi au şubrezit- o. Prima ar fi fost numirea lui Şerban ca director de programe la Kiss FM, pentru că şefia l-ar fi făcut pe acesta să-şi schimbe atitudinea faţă de oamenii din jur şi să-i trateze cu superioritate. Celelalte două au fost accidentele lui Huidu – cel de la schi, din 2010, şi cel auto din 2011, când a ucis trei oameni. Cu Şerban afectat de aceste tragedii, tot greul emisiunii a rămas pe umerii lui Mihai, lucru amintit de acesta din urmă imediat după retragerea de la “Cronică”: “Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Dar eforturile mele nu au fost apreciate.” spune Găinuşă.

Echipa Carcotasi

“Ei tot spun că nu s-au certat, că sunt OK, dar e greu de crezut. Sperăm doar să nu se lase cu scântei”, a declarat un coleg de-al celor doi. “Eu nu l-am lăsat la greu. Niciodată! Respect ce a fost între noi şi îi urez, sincer, succes. Nu am resentimente. Poate, doar, mă simt vinovat că am stat atât până să iau această decizie.”, a spus Mihai Găinuşă.

Sursă: www.libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!