ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Gata cu SUFERINŢA: Rusescu a fost INTEGRALIST în Braga – Arouca, scor 2-0. Ex-stelistul era să dea gol din FOARFECĂ!

UPDATE 23:29 Rusescu a fost integralist şi a încasat un galben în minutul 26. Partida s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Braga. Golurile partidei au fost marcate de Pardo şi Silva....
Autor: Claudiu Melinte | 05.01.2014 | 23:29
Gata cu SUFERINŢA: Rusescu a fost INTEGRALIST în Braga - Arouca, scor 2-0. Ex-stelistul era să dea gol din FOARFECĂ!

UPDATE 23:29 Rusescu a fost integralist şi a încasat un galben în minutul 26. Partida s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Braga. Golurile partidei au fost marcate de Pardo şi Silva.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21.15: Raul Rusescu e titular la Braga. La pauză, noua formaţie a românului o conduce pe Arouca cu 1-0. Fostul stelist a fost aproape de un gol splendid, din foarfecă, dar portarul advers a prins!

UPDATE / Raul Rusescu va juca din primul minut al meciului Braga – Arouca din cadrul Cupei Portugaliei!

ADVERTISEMENT

Veşti bune vin dinspre Portugalia. Jesualdo Ferreira, noul antrenor al românului, a vorbit într-o conferinţă de presă unde l-a asigurat pe Raul că nu va mai avea acelaşi tratament ca la Sevilla. ”Rusescu va juca în Cupa Portugaliei. E pregătit!”, a declarat tehnicianul lui Braga cu o zi înainte de meciul cu Arouca din Cupă.  Astfel, Raul Rusescu va bifa primul său meci la Braga. Acum rămîne de văzut dacă va fi titular sau va intra pe parcursul întîlniri cu Arouca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!