Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. Ce spunea Vadim Tudor despre el: “E românul cu şapte vieţi în pieptu-i de aramă!”

S-A SINUCIS BĂLAN. Corneliu Vadim Tudor i-a realizat un portret lui Lucian Bălan în revista "Steaua", după ce echipa "roş-albaştrilor" a cîştigat Cupa Campionilor...
Autor: Mirela Apostol | 12.11.2015 | 18:55
S-A SINUCIS BĂLAN. Ce spunea Vadim Tudor despre el:

S-A SINUCIS BĂLAN. Corneliu Vadim Tudor i-a realizat un portret lui Lucian Bălan în revista “Steaua”, după ce echipa “roş-albaştrilor” a cîştigat Cupa Campionilor Europenilor: “> – aşa ar putea suna o caracterizare a micuţului mijlocaş, care îşi dă sufletul pe teren.

S-A SINUCIS BĂLAN. Majearu a izbucnit în plîns. „PITICULE…!” 

Nu ştiu de ce, poate pentru că îmi place să ocrotesc făpturile mai mărunte şi mai lipsite de apărare, l-am îndrăgit din prima clipă. Secretul carierei lui este cel mai simplu din lume, dar şi cel mai greu: munca, în cultul căreia a crescut de mic, printre minerii săi. În seara zilei în care am sosit la Tokyo, în decembrie 1986, el a fost singurul jucător care a ieşit în trening pentru o încălzire uşoară prin curtea ambasadei.

BĂLAN S-A SINUCIS. Steaua ’86 în DEPRESIE! „Nu ştiu cît mai rezist!” 

Fără a avea virtuţii fenomenale, Bălan are totuşi cîte ceva din fiecare, ceea ce-l transformă într-un jucător complet, un argint viu extrem de necesar în angrenajul echipei”, scria Corneliu Vadim Tudor despre Lucian Bălan în revista “Steaua”, imediat după succesul de la Sevilla.

Lucian Bălan a MURIT intoxicat cu medicamente! A lăsat un bilet 

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan a murit joi, după o supradoză cu medicamente. Fostul jucător al Stelei avea probleme de sănătate şi suferea din lipsa banilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!