Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. FRF şi LPF şi-au exprimat regretul!

Federaţia Română de Fotbal a publicat pe site-ul său oficial un comunicat prin care şi-a exprimat regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului mijlocaş al Stelei, Lucian Bălan....
Autor: Cristian Blanuta | 13.11.2015 | 14:40
S-A SINUCIS BĂLAN. FRF şi LPF şi-au exprimat regretul!

Federaţia Română de Fotbal a publicat pe site-ul său oficial un comunicat prin care şi-a exprimat regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului mijlocaş al Stelei, Lucian Bălan.

“Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia, la vârsta de 56 de ani, a fostului internaţional Lucian Bălan. Născut pe 25 iunie 1959, fostul mijlocaş de la FC Baia Mare, Steaua, Beerschot Antwerp sau Real Murcia, a îmbrăcat o dată tricoul echipei naţionale, în 1987, la un amical cîştigat cu 3-2 în faţa Israelului. A fost de patru ori campion al României, de trei ori cîştigător al Cupei României şi învingător în Cupa Campionilor cu Steaua. Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă condoleanţele şi regretă dispariţia lui Lucian Bălan”, anunţă frf.ro.

Şi Liga Profesionistă de Fotbal a transmis, prin intermediul internetului, “sincere condoleanţe familiei îndurerate de tragica dispariţie“.

Lucian Bălan a decedat în urma unei supradoze de medicamente. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit joi, în garsoniera sa din Baia Mare. Înmormîntarea va avea loc la cimitirul din oraşul Cavnic.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!