Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. A mai avut o tentativă! A vrut SĂ-ŞI IA VIAŢA pentru Steaua

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan, fostul jucător al Stelei, cîştigător al Cupei Campionilor Europeni din 1986, la Sevilla, a încetat din viaţă joi, 12 noiembrie 2015, în urma unei supradoze...
Autor: Mirela Apostol | 12.11.2015 | 20:01
S-A SINUCIS BĂLAN. A mai avut o tentativă! A vrut SĂ-ŞI IA VIAŢA pentru Steaua

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan, fostul jucător al Stelei, cîştigător al Cupei Campionilor Europeni din 1986, la Sevilla, a încetat din viaţă joi, 12 noiembrie 2015, în urma unei supradoze de medicamente.

BĂLAN S-A SINUCIS. Steaua ’86 în DEPRESIE! „Nu ştiu cît mai rezist!” 

S-A SINUCIS BĂLAN. Acesta nu este la prima încercare de a-şi lua viaţa. În octombrie 2010, după ce a căzut în patima băuturii şi a fost dat afară de la Steaua, fostul mare jucator din Ghencea a încercat să se sinucidă. Bălan ajunsese la Centrul de copii şi juniori al Stelei, dar a fost pus pe liber după aproximativ 60 de zile, fiind bănuit că vine la antrenamente sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-A SINUCIS BĂLAN. Majearu a izbucnit în plîns. „PITICULE…!” 

S-A SINUCIS BĂLAN. Fostul jucator al Stelei a înghiţit atunci o cantitate mare de medicamente, în combinaţie cu alcool, dar a fost găsit în timp util şi internat la Spitalul Municipal din Sighetul Marmaţiei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!