Mititelu e sigur de victorie: “Fac echipă. Ne reunim pe 1 iulie!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
23/03/2017, 00:00
Mititelu e sigur de victorie: “Fac echipă. Ne reunim pe 1 iulie!”

În jurul orei 14.00 s-a terminat un nou termen din cazul procesului dezafilierii FC Universitatea Craiova. Prezenţi la proces au fost Mircea Sandu, fostul preşedinte FRF, şi Dumitru Dragomir, ex-preşedintele LPF. Adrian Mititelu, patronul FCU, afirmă că acum este sigur că va câştiga procesul şi că echipa sa va fi repusă în drepturi. Ba, mai mult, el anunţă şi data la care se va reuni echipa!

Dupa ce am ascultat cu toti si am urmarit acele emisiuni sportive fiti siguri ca judecătorii si-au dat seama de premeditarea acestor fapte. Nici 1 la suta nu imi mai este frica ca pierd acest proces. Va anunt încă de pe acum ca reunirea Universităţii Craiova va avea loc pe 1 iulie 2017. Am suferit destul. Leii adevăraţi vor aparea din nou pe gazon. Deja am structurat pe hartie un posibil lot si niste nume de antrenori. Dar cel ales, ca spun de pe acum ca este, unul care este  ataşat enorm de clubul nostru” ,  a declarat Mititelu.

FC Universitatea Craiova a primit la prima instanţă daune de 220 de milioane de euro pentru prejudiciul adus clubului prin dezafiliere.

Închide ×