S-a vindecat de cancer în 8 luni după ce a băut asta în fiecare zi. Medicii sînt uimiţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 20:07
S-a vindecat de cancer în 8 luni după ce a băut asta în fiecare zi. Medicii sînt uimiţi

Viaţa lui Ann Cameron, o femeie din Statele Unite, s-a schimbat radical în 2012. La şase luni după ce soţul ei a murit, a primit vestea că suferă de cancer de colon în stagiul 3. A făcut operaţia şi tratamentele recomandate de medici iar rezultatele au fost foarte bune.

Şase luni mai târziu însă, a aflat în urmă unei radiografii că tumorile canceroase au reapărut, ajungând de dată această şi la plămâni. Starea ei de sănătate se înrăutăţea pe zi ce trece, iar medicii i-au spus că mai are de trăit maxim 2 ani de zile.

Ann a fost distrusă de această veste, însă nu s-a lăsat bătută şi a promis că va încerca să facă totul pentru a-şi salva viaţă. În cele din urmă, a început să urmeze un tratament cu morcovi: consumă 2.2 kilograme zilnic, sub formă de suc.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×