Simona Halep

S1mona, dezvăluiri în premieră: cum a făcut operaţia la sâni

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre operaţia de micşorare a sânilor. În 2009, pe când avea 18 ani, proaspătul număr 1 în clasamentul WTA a decis să recurgă la o măsură...
08.10.2017 | 12:38
S1mona dezvaluiri in premiera cum a facut operatia la sani

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre operaţia de micşorare a sânilor. În 2009, pe când avea 18 ani, proaspătul număr 1 în clasamentul WTA a decis să recurgă la o măsură drastică: micşorarea sânilor. Campioana noastră a explicat că avea dureri mari de coloană şi a povestit cine a sfătuit-o să facă acest lucru.

“Eu am avut probleme mari la coloană. Am mers la un medic român din Germania, care mi-a spus care e adevărata problemă a durerilor mele. Atunci am decis să mă operez. A fost nevoie de semnătura părinţilor. Nu ştiu ce a fost în sufletul lor, dar faptul că eu mi-am dorit atât de mult acest lucru probabil că a contat pentru ei”, a povestit Halep pentru tvr.

Simona Halep, lider mondial şi datorită operaţiei

Simona tocmai câştigase Roland Garros-ul la junioare când a decis să recurgă la intervenţia chirurgicală. Halep a ajuns să crească incredibil în tenis după acea operaţie, ajungând numărul 1 mondial după ce a învins-o pe Jelena Ostapenko în semifinalele de la Beijing.

“Nu regret nicio secundă că am luat decizia pentru tenis. Mi-a fost frică, mai ales din cauza anesteziei totale. Plus că nu făcusem nicio operaţie şi nu ştiam cum va reacţiona organismul”, a fost declaraţia Simonei. Halep a câştigat 15 titluri în carieră, jucând şi două finale de Mare Şlem, ambele la Open-ul Franţei.