Sport

„Să mai râdă cineva de mine!”. Dejan Stankovic și-a stăpânit cu greu emoțiile după victoria cu CFR Cluj

Dejan Stankovic a răbufnit la declarații, după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, scor 4-0. Înaintea meciului, antrenorul sârbilor era amenințat cu demiterea
18.08.2021 | 09:05
Sa mai rada cineva de mine Dejan Stankovic sia stapanit cu greu emotiile dupa victoria cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Steaua Roșie Belgrad e cu un pas în grupele UEFA Europa League, după ce a spulberat-o pe CFR Cluj în manșa tur, scor 4-0. Rezultatul l-a mulțumit pe antrenorul Dejan Stankovic, mai mult decât pe poate oricare suporter al campioanei Serbiei.

Dejan Stankovic, după Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0: „Îmi doream să fiu alături de ei, pe Marakana”

„A fost o seară minunată pentru noi toți, mai ales că am avut parte de o asemenea susținere. Fanii au venit au fost alături de noi, chiar și atunci când poate le era greu să o facă.

ADVERTISEMENT

Steaua Roșie e prea mare! Pentru că fanii ei sunt cei mai mari! Pe teren, băieții au dat totul! Îi știu cum se pregătesc… Să mai râdă cineva de mine, acum, că îi laud! 

Vă spun cu mâna pe inimă că în această seară nu îmi doream să fiu altundeva decât aici. Am spus-o și înainte de meci, o spun și acum, am vrut să fiu alături de ei, pe Marakana!

ADVERTISEMENT

S-a terminat o primă repriză, a fost una extraordinară, acum trebuie să mergem mai departe. E un rezultat excelent, a fost un meci aprig, cu multe duleuri fizice. CFR Cluj este o echipă bună, dar care, probabil, a cedat după golul al treilea. Nu sunt o echipă de subestimat.

Noi ne vom pregăti la fel în continuare. În ceea ce mă privește, sunt incredibil de mândru să joc în Europa League!”, a declarat, emoționat, Dejan Stankovic, după Steaua Roșie – CFR 4-0, conform sport.blic.rs.

ADVERTISEMENT

Președintele sârbilor, foc și pară după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League

Înainte de a juca cu CFR Cluj pentru un loc în grupele Europa League, vecinii noștri au suferit o rușine în turul trei preliminar din Liga Campionilor. Steaua Roșie a fost eliminată de Sheriff Tiraspol.

După eșecul rușinos al sârbilor, președintele Zvezdan Terzic a luat cuvântul și nu a menajat pe nimeni, cu atât mai puțin pe antrenorul în vârstă de 42 de ani.

ADVERTISEMENT

„Sunt extrem de dezamăgit că jucăm acest meci cu CFR. Atât ca fan, cât și ca președinte. Am jucat slab cu Sheriff și este inadmisibil să fim eliminați de o astfel de echipă.

Aceasta nu este imaginea realistă a valorii noastre”, a declarat Terzic înainte de partida cu ardelenii.

Steaua Roșie Belgrad s-a învățat cu grupele UEFA Champions League, competiție în care a evoluat în ultimele două sezoane. După manșa tur cu CFR Cluj, sârbii au însă toate șansele să se consoleze cu prezența în a doua competiție intercluburi din Europa.

 

ADVERTISEMENT