Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Să nu se bucure!”. Talpan amenință FCSB după decizia luată de ÎCCJ: “Toți sunt împotriva mea!”. Video exclusiv

Florin Talpan a amenințat FCSB după decizia venită de la ÎCCJ. Juristul CSA Steaua consideră că victoria echipei lui Gigi Becali va fi de scurtă durată.
30.03.2023 | 23:25
Sa nu se bucure Talpan ameninta FCSB dupa decizia luata de ICCJ Toti sunt impotriva mea Video exclusiv
Florin Talpan a amenințat FCSB după decizia venită de la ÎCCJ. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a ieșit la atac după decizia luată marți, 28 martie, de Înalta Curte de Casație și Justiție, care a trimis spre rejudecare procesul privind palmaresul disputat între FCSB și CSA Steaua. Juristul echipei din liga secundă din România a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a precizat că victoria clubului finanțat de Gigi Becali nu va dura mult.

Florin Talpan amenință FCSB după decizia luată de ÎCCJ: „Am câștigat!”

Florin Talpan a avut o criză de nervi în direct la FANATIK SUPERLIGA și a fost nevoie de intervenția Ioanei Cosma, care l-a calmat pe juristul celor de la CSA Steaua. Florin Talpan consideră că magistrații ÎCCJ au comis o greșeală, iar victoria clubului din prima ligă va fi de scurtă durată.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Am câștigat! Îi rog pe domnii de la FCSB să nu se bucure că s-ar putea să fie o bucurie de scurtă durată. Nu face altceva decât să le mai dea subiecte presei. Dacă s-ar rezolva lucrurile astea vă spun că nu ar mai fi nicio discuție. Toată lumea este împotriva mea.

Nu le-am făcut absolut nimic și eu reprezint statul român și am vrut să fac ceva pentru țara asta. Dacă toți făceau ca mine ceva, România era cred că era înfloritoare nu în situația în care suntem acum”, a declarat Florin Talpan, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a emis un comunicat oficial după decizia ÎCCJ

Virgil Boglea, avocatul FCSB și președintele Asociației „Salvați Steaua”, a mărturisit că decizia ÎCCJ reprezintă o victorie mare atât pentru clubul lui Gigi Becali, cât și pentru asociația pe care o conduce, deoarece magistrații au admis în integralitate cele două recursuri.

În dimineața zilei de miercuri, 29 martie, CSA Steaua a emis un amplu comunicat de presă prin care a precizat că nu există niciun fel de document care să ateste că FCSB a preluat palmaresul de la clubul din liga secundă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în cadrul ediției de joi, 30 martie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Florin Talpan a venit cu o serie de dezvăluiri prin care anunță că a fost amenințat cu moartea, din cauza lui Gigi Becali și a lui Dumitru Dragomir.

Florin Talpan, convins că CSA Steaua va ieși victorioasă din procesul cu FCSB: „Magistrații trebuie să răspundă”

„Aștept motivarea să vină la acest proces și sunt convins că va veni cât se poate de repede pentru că voi face toate demersurile și dacă cineva a greșit dintre magistrați trebuie să răspundă, să fie tras la răspundere.

ADVERTISEMENT

Am mai spus de nenumărate noi, cum și noi răspundem, și parlamentarii și magistrații trebuie să facă o lege prin care magistrații să răspundă pentru greșelile lor. Nu răspund și nu e corect! Cum să clasezi această decizie a Curții de Apel în condițiile în care totul era ok. Instanța știe foarte bine că noi avem dreptate.

Sunt 6 hotărâri ale ÎCCJ care s-au dat să nu fie respectate? Mie nu mi s-a făcut dreptate. Nu mă simt sub nicio formă că nu mi s-a făcut dreptate. Pierde statul român, nu eu. Dacă va veni motivarea în scurt timp vom vedea care este problema și este posibil să câștigăm într-o lună de zile. Instanța va spune că deținem palmaresul din 1947 până în 1998. Cine ne mai oprește?”, a mai spus Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT