ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Să rîdem cu Anghelache: “Dinamo a jucat ceva, dar n-a jucat ce trebuie”

Constantin Anghelache, preşedintele formaţiei Dinamo, s-a făcut din nou de rîs cînd a căutat explicaţii pentru înfrîngerea "cîinilor" de la Timişoara. Anghelache l-a contrat şi pe...
Autor: Octavian Cojocaru | 20.07.2013 | 13:02
Să rîdem cu Anghelache:
Constantin Anghelache a găsit o explicaţie originală pentru eşecul de la Timişoara

Constantin Anghelache, preşedintele formaţiei Dinamo, s-a făcut din nou de rîs cînd a căutat explicaţii pentru înfrîngerea “cîinilor” de la Timişoara. Anghelache l-a contrat şi pe antrenorul Mulţescu, care pusese eşecul din Banat pe seama “reclamelor” dinainte de joc (n.r. – prezentarea noului echipament şi a noilor veniţi).

ADVERTISEMENT

“Timişorenii trebuie felicitaţi. Am anticipat că va fi o echipă care va avea entuziasm în joc, iar, sprijinită de spectatori, va căuta să îşi valorifice potenţialul. Noi ne-am exprimat destul de modest. Dinamo a arătat ca o echipă care a jucat ceva, dar n-a jucat ce trebuie. O să urmărim iar partida, pentru că trebuie să vedem ce am greşit. Au fost erori inadmisibile în apărare la goluri. Ne-a lipsit prospeţimea, dar nu cred că e din cauza evenimentelor publicitare din ultimele zile”, a declarat Anghelache la Dolce Sport.

Anghelache este şi editorialist la ziarul nepoţilor săi, fraţii Negoiţă, iar acolo a scris în urmă cu o lună: “Nu mă dau prea isteţ, pentru că nu este cazul”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!