News

VIDEO. “Să vină banii!” Show cu Ioan Mărginean, la bustul gol, după calificarea Gazului în play-off. Edi Iordănescu a lipsit de la party

24.02.2020 | 15:04
VIDEO Sa vina banii Show cu Ioan Marginean la bustul gol dupa calificarea Gazului in playoff Edi Iordanescu a lipsit de la party
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a scris o nouă filă de istorie aseară, după ce a reușit să învingă Dinamo și să se califice pentru prima dată în play-off. Trupa lui Edi Iordănescu s-a dezlănțuit atât la finalul meciului pe teren, cât și în vestiar.

Cel care a făcut spectacol la propriu a fost Ioan Mărginean, președintele care s-a bătut în toți acești ani să salveze clubul care a fost în pericol cu falimentul. Conducătorul celor de la Gaz Metan Mediaș a plâns de emoții și de bucurie la finalul partidei, la oficială. Apoi a mers în vestiarul trupei antrenate de Edi Iordănescu și s-a bucurat alături de jucători, au deschis șampania și chiar s-a dezbrăcat de cămașă.

ADVERTISEMENT

Petrecere cu “Limoniu” la bustul gol

Fotbaliștii n-au ratat momentul și au cântat în cor: ”Să vină banii, să vină banii, să vină banii la băieți”. Jucătorii aveau prime mari în contract pentru îndeplinirea acestui obiectiv, play-off-ul Ligii 1.

Ioan Marginean, la bustul gol: “Sa vina banii!” ?

Posted by Fanatik.ro on Monday, February 24, 2020

Edi Iordănescu n-a rămas la Mediaș aseară. A fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii veniți în fața stadionului să-i mulțumească pentru performanța pe care a reușit să o facă pentru oraș. Antrenorul a plecat alături de frații săi veniți la meci direct la București.

ADVERTISEMENT

În schimb, Mărginean, alături de o parte dintre jucători, și de oameni din staff, au petrecut la o locație de lux din Mediaș aproape de stadion. Marius Constantin a fost DJ la petrecere și s-a cântat printre altele imnul clubului Gaz Metan. Președintele clubului n-a stat însă prea mult, deoarece atât astăzi, cât și mâine, are procese în cazul insolvenței. Dacă totul iese bine, medieșenii ar putea ieși mâine din insolvență și ar fi o mare victorie după performanța pe care a făcut-o clubul aseară.