Fost idol al steliştilor şi al rapidiştilor, acum abia poate fi recunoscut! Ce s-a ales de Sabin Ilie

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal intern
14/11/2017, 20:54
Fost idol al steliştilor şi al rapidiştilor, acum abia poate fi recunoscut! Ce s-a ales de Sabin Ilie GALERIE FOTO

Amical de gală disputat astăzi, la Chiajna. Iubitorii fotbalului au avut ocazia să vadă la lucru cei mai buni jucători români din anii 90. A fost o adevărată pleiadă de super staruri, oameni care au încântat fanii mulţi ani la rând.

Dan Petrescu, Marius Lăcătuş, Basarab Panduru, Adrian Ilie, Marius Baciu, Erik Lincar, Dumitru Stângaciu, Daniel Gherasim, Iulian Miu şi Nana Falemi au fost pe teren, alături şi de oameni veniţi din alte generaţii, ca Victor Piţurcă şi Mircea Sandu.

Meciul amical dintre Generaţia de Aur şi Steaua 1996 a fost organizat în memoria lui Daniel Prodan, fost membru atât la echipa naţională, cât şi la Steaua, al celor prezenţi pe teren astăzi.

Cea mai surprinzătoare apariţie de la Chiajna a fost cea a lui Sabin Ilie. Fostul golgheter al Ligii 1, un adevărat idol pentru fanii Stelei şi cei ai Rapidului. Sabin a luat foarte multe kilograme şi este aproape imposibil de recunoscut.

La meci au fost prezenţi şi fanii de la Peluza Sud a Stelei, iar aceştia au făcut un adevărat spectacol. Au scandat minute în şir numele lui Daniel Prodan. Daniel Prodan a murit pe 16 noiembrie 2016, după ce a suferit un infarct.

Închide ×