Carousel hot news

Unul dintre băieţii lui Sabin Ilie, reţinut! Care este motivul

Sabin Ilie are probleme în familie, după ce unul dintre cei trei fii ai săi a fost reţinut de poliţişti. ...
Autor: Mirela Apostol | 21.07.2017 | 16:54
Unul dintre băieţii lui Sabin Ilie, reţinut! Care este motivul

Sabin Ilie are probleme în familie, după ce unul dintre cei trei fii ai săi a fost reţinut de poliţişti. 

Fiul fostului fotbalist a  fost reţinut după ce a fost prins alături de încă doi tineri când încercau să oblige un bărbat să le dea o anumită sumă de bani pentru a nu face publice unele imagini compromiţătoare cu acesta, scrie cancan.ro. Cei trei tineri, toţi în vârstă de 16 ani, au săvărşit infracţiunea de şantaj şi cereau 3.000 de euro pentru a nu afişa pozele pe care le deţineau.

Toate acestea au avut loc în cursul zilei de joi, când poliţiştii din cadrul secţiei 18 au fost sesizaţi de tânărul pe care îl şantajau. Acesta a mers la ora stabilită cu cei infractori, la adresa dată, unde a plasat plicul cu suma respectivă. Atunci, Poliţia a intervenit şi i-a reţinut pe cei trei minori pentru audieri.

Sabin Ilie. Cine e acesta

Sabin Ilie este un fost fotbalist român, în vârstă de 42 de ani, care s-a retras din activitate în 2010. Acesta a fost cel mai bun marcator al sezonului 1996-1997 din Divizia A,  pe când juca la FC Steaua Bucureşti. 31 de goluri a marcat atunci Ilie în tricoul “roş-albaştrilor”. Fostul atacant a evoluat la echipe precum Dinamo, Rapid şi fosta FC Naţional, însă cel mai mare succes l-a avut în tricoul Stelei.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!