News

Sabina și-a făcut cont pe Tinder, după care a dispărut fără urmă. Femeia își găsise un ”iubit” din Belgia

O tânără din Brașov a fost dată dispărută de mai bine de șapte zile, după ce a plecat de acasă în Belgia și nu s-a mai întors. Familia nu mai știe nimic despre ea.
07.07.2024 | 19:54
Sabina sia facut cont pe Tinder dupa care a disparut fara urma Femeia isi gasise un iubit din Belgia
Sabina și-a făcut cont pe Tinder, după care a dispărut fără urmă. Femeia își găsise un ”iubit” din Belgia
ADVERTISEMENT

Sabina Aurelia Tomescu în vârstă de 41 de ani și-a contactat familia pe data de 26 iunie 2024 pentru ultima dată. De atunci are telefonul închis, iar acum oamenii cer disperați ajutorul populației. Tânăra ar fi plecat în Belgia, acolo unde și-ar fi găsit un ”iubit” pe Tinder. Se pare că bărbatul i-a trimis 1000 de euro drept dovadă a iubirii sale.

Sabina și-a făcut cont pe Tinder, după care a dispărut fără urmă

”La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familie”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

”Femeia are următoarele semnalmente: înălțime:163 cm, greutate: 50 kg, corpolență: slabă, ochi căprui și păr blond de lungime mijlocie”, mai arată oamenii legii. Familia a intrat la bănuieli în clipa în care tânăra, deși nu avea niciun job, a început să își cumpere bilete de avion spre diverse vacanțe.

Polițiștii cred că individul care a chemat-o în Belgia ar fi de fapt un proxenet, astfel că sunt șanse foarte mari ca femeia să fi fost racolată de o astfel de rețea și obligată să se prostitueze. Familia spune că tânăra i-a anunțat că ar fi plecat în Bruxelles pentru un interviu de angajare, însă cel mai probabil aceasta este în pericol.

ADVERTISEMENT

Mai mult, sora și cumnatul Sabinei au aflat că aceasta își cumpărase un bilet de avion spre stațiunea Sharm-el-Sheikh din Egipt. De altfel, femeia luase trei bilete de avion, unul pe ruta București – Bruxelles și altul pe ruta Bruxelles – Sharm-el_Sheikh, astfel că întreaga situație e confuză.

”Ea nu avea loc de muncă de câteva luni, o ajuta sora ei cu bani, iar tatăl ei îi plătea facturile. Am descoperit că a rulat o sumă mare de bani, respectiv în jur de 1.000 de euro, într-un timp scurt. Am găsit și chitanțele pentru biletele de avion pe care le-a cumpărat și care au costat 405 euro. Își făcuse cont pe Tinder de puțin timp.

ADVERTISEMENT

Bănuiesc că cineva i-a trimis banii pe card și probabil i-a sucit mințile, i-o fi spus: Iubita mea, ne vedem la Bruxelles și plecăm împreună în Egipt, la Sharm-el-Sheikh. Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană la Bruxelles, unde există rețele de proxeneți, și a fost sechestrată. Metoda este clasică, cred că s-a lăsat vândută fără să-și dea seama că va trebui să dea înapoi acești bani și să pună osul la treabă, cum se spune”, a povestit Alex Popescu, cumnatul femeii, pentru Gândul.

O femeie din Dolj a dispărut de acasă de mai bine de 48 de ore

În urmă cu 24 de ani dispărea de acasă și o femeie din Dolj. Individa în vârstă de 73 de ani este căutată acum de zeci de jandarmi și polițiști, după ce nu s-a mai întors acasă în comuna Întorsura. ”La nivelul Poliției Municipiului Băilești s-a constituit un colectiv de lucru, la care s-au alăturat și polițiști ai Secțiilor de Poliție Rurală 6 Giubega și 8 Rast, care de la data sesizarii, desfășoară activități ample de căutare și scotocire, concomitent cu activități de investigare și cercetare, în vederea găsirii persoanei plecate voluntar.

ADVERTISEMENT

Polițiștii, prin constituirea de echipe pedestre, au efectuat căutări în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă. De asemenea, s-au realizat și căutări de la înălțime cu o drona, pusă la dispozitie de voluntari”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați