Life

Sabotaj la Survivor România! Acuzații extrem de grave pentru una dintre concurente

27.04.2021 | 11:21
Sabotaj la Survivor Romania Acuzatii extrem de grave pentru una dintre concurente
ADVERTISEMENT

Se încing spiritele după eliminarea lui Starlin de la Survivor România! Dominicanul a declarat că una dintre concurentele din echipa Războinicilor a făcut tot posibilul să piardă ultimele meciuri, acuzând-o că are o strategie care este în defavoarea tuturor.

Maria, căci despre ea este vorba, ar face deliberat anumite lucruri pentru a se victimiza ulterior. Starlin a dat un exemplu în acest sens, spunând că blondina s-a descurcat foarte bine prima oară pe traseu, la fel și la jocul de îndemânare, însă a doua oară pur și simplu s-ar fi prefăcut că nu mai știe cum să joace.

ADVERTISEMENT

„Tu la un moment ai aruncat cercurile spre cer! Ce pot să înțeleg eu?”, este acuzația pe care Starlin i-o aduce Mariei, concurenta recent intrată la Survivor România.

Starlin de la Survivor România o atacă pe Maria

„Eu susțin părerea aceasta. Să gândim la rece. Când intri în competiție pe ultima sută de metri, când lucrurile sunt mai ușoare într-un fel, tu ai o imunitate asigurată, ai deja conflictele cu mine și cu Sorin și chiar cu Marius și Andrei s-a întâmplat de multe ori.

ADVERTISEMENT

Cum știi că echipa nu e la fel ca înainte când tu ai venit de doar două săptămâni?”, a adăugat Starlin în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

Starlin a spus că după eliminarea sa s-a pus la curent cu toate lucrurile care s-au spus în mediul online despre el și a ținut să le mulțumească oamenilor care au avut un cuvânt greu de spus, celor care l-au susținut.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent, prieten la cataramă cu Sorin: „Noi din privire deja știam ce trebuia să facem”

Fostul concurent a vorbit despre cei prezenți în competiție. Despre Sorin a spus că este un tip deosebit cu care a creat o conexiune aproape frățească în Republica Dominicană și care i-a demonstrat că este un bărbat adevărat.

„Noi din privire deja știam ce trebuia să facem. Am făcut salutul nostru, oricum eu am făcut un salut cu fiecare în parte. Ne ieșeau lucrurile pur și simplu natural”, a continuat Starlin.

ADVERTISEMENT

Ex-concurentul a mai spus că nu a avut nimic împotriva lui Albert, cel împotriva căruia s-a ridicat toată echipa, ci a deciziei telespectatorilor de a-l salva în fiecare săptămână, chiar și atunci când nu era bun la probele sportive.

 

ADVERTISEMENT