Life

Sabrina și Perneș de la Mireasa au o relație de fațadă? Concurenții s-au certat din nou

Sabrina și Perneș de la Mireasa au fost protagoniștii unui nou scandal după petrecerea organizată în weekend. Unul dintre concurenți i-a acuzat că se prefac.
28.06.2022 | 00:21
Sabrina si Pernes de la Mireasa au o relatie de fatada Concurentii sau certat din nou
Sabrina și Perneș de la Mireasa, un cuplu de ochii lumii? S-au certat încă o dată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tinerii formează un cuplu în cadrul emisiunii matrimoniale moderate de Simona Gherghe, acolo unde certurile sunt la ordinea zilei. De această dată disputa l-a făcut pe unul dintre participanți să creadă că este vorba de o relație de fațadă.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, un cuplu de ochii lumii? S-au certat încă o dată

Sabrina și Perneș s-au certat încă o dată în casa Mireasa, de la Antena 1, unde frumoasa blondină nu a mai ținut cont de nimic. Tânăra a băut fără măsură în ultima seară petrecută de Larisa în show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au ajuns la discuții aprinse din cauza fostului partener de viață al concurentei, Andrei. Supărată și în același timp recalcitrantă, participanta i-a ținut partea celui cu care s-a iubit o vreme.

„Așa vorbești tu când bei?”, a vrut să știe concurentul, notează a1.ro. „Așa mă comport eu… când oamenii de lângă mine sunt handicapați”, a completat blondina.

ADVERTISEMENT

„Dacă tu ești bine, eu sunt bine. Dacă tu nu ești bine, pe mine nu mă interesează. Fă ce vrei tu. Nu mă interesează”, a mai adăugat participanta.

„Ce e cu comportamentul ăsta? De ce vorbești despre foști? Ai zis că stai cu Larisa, nu stai cu mine. Stai cu toată lumea. Contez?”, a vrut să mai știe Perneș.

ADVERTISEMENT

„De ce te cerți dacă nu e nimic nou? Lasă-mă în pace. Nu e nimic de vorbit”, a încheiat Sabrina, care s-a descărcat într-o conversație cu Larisa.

Sabrina și Larisa de la Mireasa, discuție între patru ochi

Mai târziu, Sabrina de la Mireasa s-a plâns prietenei sale și nu a dorit să discute cu Perneș, dorindu-și să stea numai în compania Larisei. Fetele s-au încuiat în baie la un moment dat și au vorbit fără să fie ascultate.

ADVERTISEMENT

Blondina consideră că este judecată pentru felul în care arată și că are probleme cu băutura. Dezvăluirea a făcut-o pe Larisa să o sfătuiască să pună punct relației pe care o are, mai ales că sunt voci care spun că sunt împreună doar de ochii lumii.

Ion a declarat că cei doi tineri nu au deloc sentimente, ci formează un cuplu de fațadă pentru a da bine în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT