Life

Sabrina și Perneș de la Mireasa, din nou împreună. Mesajul transmis de fostul concurent de la Antena 1

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat iar. Ce postare a făcut fostul participant al show-ului matrimonial de la Antena 1.
28.03.2023 | 14:46
Sabrina si Pernes de la Mireasa din nou impreuna Mesajul transmis de fostul concurent de la Antena 1
Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat iar. Ce postare a făcut fostul participant de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Doi dintre finaliștii emisiunii moderate de Simona Gherghe au ajuns din nou împreună. Mesajul transmis de fostul concurent în preajma zilei sale de naștere, fanii fiind extrem de încântați de vestea primită.

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat iar. Ce postare a făcut fostul participant de la Antena 1

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat iar. Fostul participant de la Antena 1 a făcut o postare neașteptată care i-a luat pe toți prin surprindere. Cei doi apar unul lângă celălalt, într-o imagine apărând în timp ce se sărută.

ADVERTISEMENT

Vestea că sunt împreună din nou i-a bucurat foarte mult pe oameni, mai ales că în ultimele două luni s-au mai fotografiat în diverse ipostaze. În una dintre acestea foștii concurenți ai show-ului matrimonial erau în mașină.

„Mulțumesc este un cuvânt mic! Pentru tot ceea ce am devenit lângă tine! Sabrina, te iubesc”, este mesajul scurt și la obiect distribuit de Andrei Perneș de la Mireasa pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Băăăă, dar mor cu voi”, „Asta e poză pentru haiteri, merită și ei o felie de tort”, „Bravo, felicitări, mă mândresc cu voi. Off, cât v-am mai susținut și m-am certat pentru voi, dar acum văd că s-a meritat”.

„Sunteți unici, cei mai frumoși. Domnul să vă fie mereu alături și să vă binecuvânteze. Vă iubesc” sau „Sunteți minunați, să aveți grijă de iubirea voastră și împreună să realizați tot ce v-ați propus”, sunt câteva dintre comentariile din online.

ADVERTISEMENT

Postarea vine după ce fostul participant de la Antena 1 și-a aniversat ziua de naștere, alături de iubita sa, Sabrina Larisa Imbrea. Perneș Andrei este în culmea fericirii de când a revenit la gânduri mai bune legat de relația cu concurenta de la Mireasa.

Perneș și Sabrina, un cuplu
Perneș și Sabrina de la Mireasa sunt iar un cuplu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Perneș și Sabrina, relație cu suișuri și coborâșuri

Perneș și Sabrina au participat împreună la sezonul 5 de la Mireasa și de atunci au parte de o relație cu suișuri și coborâșuri. Cei doi tineri s-au despărțit de mai multe ori, însă de fiecare dată au revenit la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Anunțul separării a fost făcut ultima oară în decembrie 2022 chiar de fostul concurent de la Antena 1. Acesta și-a dorit ca fanii să știe de la el că nu mai formează un cuplu cu blondina originară din orașul Iași.

ADVERTISEMENT
Tags: