Life

Sabrina și Perneș de la Mireasa, mai fericiți ca oricând. Cum s-au fotografiat cei doi după terminarea emisiunii matrimoniale

Sabrina și Perneș, unul dintre cuplurile finaliste ale emisiunii matrimoniale Mireasa, a apărut într-o ipostază romantică după ce și-au jurat credință veșnică.
20.07.2022 | 14:53
Sabrina si Pernes de la Mireasa mai fericiti ca oricand Cum sau fotografiat cei doi dupa terminarea emisiunii matrimoniale
Sabrina și Perneș de la Mireasa, în culmea bucuriei. Cum au apărut finaliștii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Antena 1 au luat prin surprindere pe toată lumea când au decis să se căsătorească pentru că frumoasa blondină a fost nehotărâtă până în ultima clipă. Acum cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, în culmea bucuriei. Cum au apărut finaliștii

Sabrina și Perneș de la Mireasa sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Tinerii s-au fotografiat într-o ipostază inedită după terminarea emisiunii matrimoniale prezentate de Simona Gherghe. Cei doi demonstrează că au sentimente unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină apare în timp ce-și sărută partenerul de viață pe obraz, care nu a rămas deloc indiferent și a lăsat un mesaj emoționant în social media. Tânărul recunoaște că a întâlnit persoana pe care o căuta.

„Cel mai frumos om din lume pentru mine este ea! O ador”, a transmis Perneș pe contul de Instagram, alături de o imagine de la cununia cu Sabrina.

ADVERTISEMENT
Sabrina și Perneș
Sabrina și Perneș de la Mireasa. Sursa foto: Instagram.com

Sabrina și Perneș, fericiți după obstacolele de la Mireasa

Sabrina și Perneș se declară fericiți după ce au întâmpinat numeroase obstacole și certuri în casa Mireasa. Finaliștii de la Antena 1 au ales să meargă împreună pe același drum, dovadă că au trecut peste momentele dificile.

Fostul concurent este profund recunoscător pentru experiența prin care a trecut în ultimele 6 luni, atât cât a stat în emisiunea matrimonială unde și-a întâlnit sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

„Pentru o viață și încă o zi”, este un alt mesaj emoționant transmis în urmă cu puțină vreme de Perneș Andrei de la Mireasa, pe rețelele de socializare.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, o familie

Pe de altă parte, Sabrina a distribuit o scurtă filmare de la cununia civilă cu partenerul de viață căruia i-a preluat numele de familie. Frumoasa blondină a renunțat la Imbrea pentru a se numi de acum înainte Perneș.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să fie Imbrea. Încă mă mai gândesc la asta”, a glumit finalista de la Mireasa, pe social media.

ADVERTISEMENT
Tags: