Life

Sacrificiul făcut de mama lui Fuego pentru fiul său. Artistul îi va fi mereu recunoscător: ”A înțeles că viața ei este formarea mea”

Fuego nu a avut un drum chiar atât de ușor în cariera muzicală, însă a fost înconjurat de oamenii potriviți, după cum spune chiar el.
20.11.2022 | 16:37
Sacrificiul facut de mama lui Fuego pentru fiul sau Artistul ii va fi mereu recunoscator A inteles ca viata ei este formarea mea
Fuego îi datorează totul mamei sale, Eugenia Surugiu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fuego este unul dintre cei mai renumiți cântăreți din România. A reușit să își construiască o carieră cât se poate de solidă în domeniul muzical, însă nu a fost mereu singur.

Mama lui Fuego a făcut mari sacrifici pentru fiul său

Mama artistului este cea care a ajuns să își sacrifice totul, doar pentru ca fiul ei să ajungă acolo unde și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Eugenia este numele mamei lui Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, iar pentru el, cea care i-a dat viață este o adevărată eroină.

Deși a preferat să păstreze tăcerea, femeia și-a sacrificat întreaga viață pentru îndeplinirea marelui vis al fiului său. Mama lu Fuego l-a învățat tot ce a știut, l-a înțeles și de asemenea, a fost mereu acolo pentru a-i da sfaturi.

ADVERTISEMENT

Femeia a ajuns chiar să renunțe la visurile ei, doar pentru a-și ajuta fiul, necondiționat, iar Fuego îi va rămâne veșnic dator pentru toate aceste lucruri.

”Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta.

ADVERTISEMENT

A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani”, a mărturisit artistul, într-un interviu acordat pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare regret al lui Fuego

Fuego a mai dezvăluit sursei citate că a crescut în iubire, nu a avut parte de evenimente dureroase în viața sa și a avut grijă să fie mereu înconjurat de oameni cât se poate de buni.

De asemenea, artistul și-a apreciat familia pentru respectul, dar și pentru seriozitatea de care au dat dovadă mai mereu, lucru pe care la rândul său l-a moștenit și el.

Tocmai pentru că a avut o copilărie lipsită de griji, artistul s-ar întoarce oricând la acele momente. De asemenea, el mai are și câteva regrete.

Și-ar dori să se joace din nou și totodată și-ar dori să petreacă mai mult timp cu tatăl său, care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de zece ani.

”Dacă ar fi să retrăiesc ceva, dincolo de joc, de perioadă, de orice, aș retrăi orice moment cu tata, pe care l-am pierdut în 2010”, a mai povestit artistul pentru specacola.ro.

ADVERTISEMENT