Sport

Dragoș Nedelcu a renunțat la bani ca să scape de teroarea lui Gigi Becali. Cât avea la FCSB, cât câștigă la Dusseldorf. Exclusiv

Calvarul lui Dragoș Nedelcu la FCSB se încheie. Pleacă în această vară de la echipa lui Gigi Becali, iar FANATIK a aflat la câți bani a renunțat mijlocașul central pentru a scăpa de roș-albaștri
08.07.2021 | 12:00
Dragos Nedelcu a renuntat la bani ca sa scape de teroarea lui Gigi Becali Cat avea la FCSB cat castiga la Dusseldorf Exclusiv
Sacrificiul lui Dragoș Nedelcu. A renunțat la bani pentru a scăpa din infernul de la FCSB. Exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu se desparte de FCSB. Aventura mijlocașului defensiv în vârstă de 24 de ani în tricoul roș-albastru se încheie după patru sezoane în care nu a avut cel mai strălucit parcurs.

Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB! Mijlocașul central renunță la bani pentru a scăpa de roș-albaștri

Internaționalul român va evolua în străinătate începând cu sezonul 2021-2022, Fortuna Dusseldorf fiind echipa care îl va achiziționa sub formă de împrumut de la vicecampioana României, timp de un an, după cum a anunțat gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Nedelcu nu mai rezista sub nicio formă la FCSB, echipă la care începuse să trăiască într-un adevărat calvar, măcinat de accidentări, dar și de umilințele la care îl supunea Gigi Becali, mai ales în ultima ediție de campionat, atunci când a fost schimbat de mai multe ori înca dinaintea pauzei.

FANATIK a aflat astfel ce sacrificiu a fost dispus să facă Dragoș Nedelcu  pentru a pleca de la FCSB. La viitoarea sa echipă, „închizătorul”, care poate evolua și pe postul de fundaș central, va avea un salariu lunar de 12 mii de euro pe lună, cu trei mii de euro mai puțin decât primea de la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fortuna Dusseldorf, formația la care va juca Nedelcu, este o echipă de tradiție din Germania. Sezonul trecut a terminat pe locul 5 în 2.Bundesliga, iar acum e dispusă să plătească 1 milion de euro în vara anului viitor, dacă va dori să activeze clauza de transfer definitiv a fotbalistului format la Academica Hagi.

Gigi Becali, pe minus din cauza lui Nedelcu

Deși în mod cert nu a fost mulțumit mai niciodată de evoluțiile lui Dragoș Nedelcu, Gigi Becali s-a lăsat greu convins să se despartă de mijlocașul central. Finanțatorul roș-albaștrilor și-ar fi dorit să mai recupereze din investiția pe care a făcut-o în 2017, atunci când a plătit 2,13 milioane de euro pentru transferul de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele de a se impune în echipa lui FCSB, Nedelcu a fost și măcinat de accidentări în cei patru ani petrecuți la gruparea roș-albastră. Ultima dată s-a întâmplat în luna februarie a acestui an, atunci când s-a „rupt” încă din minutul 13 al meciului cu Chindia Târgoviște.

Se pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Pentru Dragoș Nedelcu, vestea plecării de la FCSB a sosit în cantonamentul echipei naționale, care va participa la actuala ediție a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, și din care va face parte și un alt fotbalist al roș-albaștrilor, portarul Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Tokyo „tricolorii” vor înfrunta Honduras (22 iulie), Coreea de Sud (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie), iar Nedelcu este unul din cei trei mijlocași defensivi pe care Rădoi îi va lua cu el în Japonia, alături de Tudor Băluță și Marius Marin.

Nedelcu poate evolua însă și pe postul de fundaș central, acolo unde a fost reprofilat la FCSB chiar de către Gigi Becali. FANATIK chiar a anunțat înainte de începerea ultimei ediții de play-off planurile finanțatorului roș-albaștrilor pentru fostul jucător al Viitorului.

  • 400 de mii de euro este cota de transfer a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com
  • 79 de meciuri, 2 goluri și 2 assist-uri a reușit mijlocașul în cei patru ani petrecuți la FCSB
  • 12 mii de euro pe lună va încasa Nedelcu la Dusseldorf, cu trei mii de euro mai puțin decât la echipa lui Gigi Becali

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT