Life

Sacrificiul pe care Denis Roabeș, juratul de la Vocea României, este dispus să-l facă pentru logodnica lui: „E binecuvântarea vieții mele”

Denis Roabeș este dispus de orice sacrificiu pentru a-i asigura fericirea logodnicei sale. Ce spune despre relația cu Bianca?
08.09.2022 | 15:02
Sacrificiul pe care Denis Roabes juratul de la Vocea Romaniei este dispus sal faca pentru logodnica lui E binecuvantarea vietii mele
Ce compromis este dispus să facă solistul The Motans pentru logodnica lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și noul jurat al emisiunii Vocea României, a făcut dezvăluiri despre relația cu logodnica sa. Artistul pune mai presus de orice fericirea persoanei iubite.

Denis Roabeș, juratul de la Vocea României, dispus să facă sacrifici pentru logodnica lui

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și logodnica lui se iubesc de câțiva ani. Povestea lor de iubire a început după ce s-au cunoscut la un concert de-ale artistului, iar prima lor întâlnire a avut loc într-o benzinărie.

ADVERTISEMENT

Artistul a cerut-o pe Bianca în căsătorie și, în ciuda faptului că nu este adeptul nunților, este dispus să facă acest pas pentru ca logodnica lui să fie fericită.

„E binecuvântarea vieții mele. O cheamă Bianca și mă bucur extrem de mult că am avut capacitatea s-o fraieresc astfel încât să fie partenerul meu de viață. Cererea a fost. Doar că nunta e…

ADVERTISEMENT

Eu sunt om care nu ar face nuntă dacă ar fi posibil, dar înțeleg că pentru femei e foarte important acest aspect”, a declarat Denis Roabeș la Vorbește lumea.

Cum s-a adaptat solistul The Motans la rolul de jurat al emisiunii Vocea României?

Începând cu noul sezon, Denis Roabeș ocupă un scaun de jurat în emisiunea Vocea României. Solistul a mărturisit că a avut foarte multe de învățat și că nu se aștepta să aibă partea de asemenea experiențe.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la început era agitat și nu știa cum o să se descurce, Pavel Bartoș i-a oferit un sfat prețios și anume, să se bucure de moment.

„E o experiență fantastică, sincer să fiu, pentru că, pe lângă faptul că mi-a oferit niște oportunități de a învăța multe lucruri, este foarte solicitant.

ADVERTISEMENT

Trebuie să știi mereu ce trebuie să spui, cum trebuie să ademenești acel concurent să vină în echipa ta, ce trebuie să-i oferi, cum îl calibrezi ca să treacă mai departe.

Sunt foarte mult lucruri la mijloc, nu credeam că o să învăț atât de multe lucruri de la Vocea. Am niște colegi extraordinari și cea mai importantă lecție am învățat-o de la Pavel”, a adăugat Denis Roabeș.

Lili Sandu l-a impresionat pe Denis Roabeș, juratul de la Vocea României. Cum a reacționat solistul The Motans când a auzit-o cântând

Lili Sandu a profitat de faptul că l-a avut invitat în emisiune pe Denis Roabeș pentru a-i cânta acestuia refrenul piesei Înainte să ne fi născut, melodie pe care fostul model a dezvăluit că o fredonează adesea. Juratul de la Vocea României a rămas plăcut impresionat de ceea ce a auzit.

„Ai o voce extraordinară”, a reacționat solistul The Motans.

„Mulțumesc, atât am vrut să aud”, a fost răspunsul lui Lili Sandu.

 

 

 

ADVERTISEMENT