Sport

Sacrificiul uriaș pe care Leo Messi era dispus să-l facă pentru performanțele Argentinei: „L-am auzit în timp ce ținea trofeul!”

Lionel Messi ar fi fost dispus să facă un sacrificiu uriaș pentru a face performanță în tricoul Argentinei. Dezvăluirile unui coleg despre starul de la PSG.
28.03.2023 | 09:59
Sacrificiul urias pe care Leo Messi era dispus sal faca pentru performantele Argentinei Lam auzit in timp ce tinea trofeul
Sacrificul pe care era dispus să-l facă Lionel Messi pentru a avea succes cu Argentina. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a scris istorie alături de Argentina după ce a cucerit trofeul Copa America 2021 și Cupa Mondială 2022. Superstarul din atacul lui PSG ar fi fost dispus să renunțe la cele șapte Baloane de Aur pentru a avea succes cu naționala „Albiceleste”.

Lionel Messi, sacrificiu uriaș pentru a face performanță cu Argentina: „L-am auzit spunând asta”

Lionel Messi și-a văzut visul îndeplinit la finalul anului trecut, când Argentina a cucerit al treilea trofeu mondial din istorie, primul cu starul lui PSG pe teren. Naționala antrenată de Lionel Scaloni a jucat primul meci după ce a devenit campioană mondială contra Panama, scor 2-0 într-o partidă amicală.

ADVERTISEMENT

„Decarul” Argentinei a prezentat trofeul în fața fanilor argentinieni și a marcat al 800-lea gol al carierei cu o execuție de poveste. Emiliano Martinez, MVP-ul portarilor de la Cupa Mondială, jucătorul Argentinei, a oferit un interviu în care a vorbit despre sacrificiul pe care Messi era dispus să-l facă pentru a avea succes cu „pumele”.

„Mi-a spus asta. Ar fi fost în stare să renunțe la toate Baloanele de Aur pentru o Copa America. L-am auzit spunând asta când ne întorceam în Argentina din Brazilia în timp ce ținea trofeul. Spunea că acesta este singurul lucru pe care îl voia în cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

I-am spus că și eu la fel și am fost mândru de acel moment, că am reușit să îl ajut să își îndeplinească acel vis. A câștigat tot la nivel de echipe de club, dar tot îi lipsea ceva”, a declarat Emiliano Martinez, potrvit GOAL.

Emiliano Martinez, despre experiența de a-l avea coleg pe Lionel Messi: „Le voi spune nepoților când voi îmbătrâni”

Emiliano Martinez a povestit sentimentele care l-au încercat atunci când a evoluat în aceeași echipă cu Lionel Messi. Portarul lui Aston Villa a precizat că trofeele cucerite de Argentina erau singurele performanțe care-i lipseau starului de la PSG.

ADVERTISEMENT

„E minunat să joc alături de el. E ceva cu care mă voi mândri și le voi spune nepoților când voi îmbătrâni. Dar să știți, când suntem cu toții, e doar un alt om. E doar Leo. De aceea acest grup se înțelege atât de bine.

Știm și respectăm tot ce a realizat în fotbal, iar tot ce mai voia era să câștige alături de echipa națională”, a mai spus Emiliano Martinez. Lionel Messi nu și-a prelungit deocamdată contractul cu PSG, scadent la finalul lunii iunie. Numele fostului fotbalist de la Barcelona a fost scandat pe Camp Nou de o arenă arhiplină la un meci din Final Four-ul Kings League, competiția organizată de Pique.

ADVERTISEMENT

Performanța lui Lionel Messi l-a convins pe Emiliano Martinez: „Arată cât de dificil e fotbalul”

Lionel Messi a cucerit primul trofeu al Cupei Mondiale la vârsta de 35 de ani. Portarul este uluit de faptul că cel mai bun fotbalist din toate timpurile a cucerit trofeul suprem abia pe finalul carierei. „Când realizezi prin câte a trecut în cariera sa, e uriaș. Eu mi-am început cariera la cel mai înalt nivel mai târziu, dar el a câștigat Cupa Mondială la 35 de ani, în timp ce Enzo Fernandes a câștigat-o la 21 de ani.

Asta arată cât de dificil este fotbalul. Messi va fi cel mai bun jucător din toate timpurile și a trebuit să ajungă la 35 de ani ca să câștige Cupa Mondială. Wow”, a mai spus Enzo Fernandez.

Pentru Argentina urmează ultimul meci de pregătire din această acțiune, miercuri dimineață, de la ora 02:30 împotriva Curacao. Ulterior, Messi va reveni la Paris pentru duelul lui PSG cu Lyon în etapa a 29-a din Ligue 1.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,89 este cota pentru „rezultat prima repriză: 1” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT