Sport

Sadio Mane, gest uimitor la adresa lui Jurgen Klopp! Pleacă senegalezul de la Liverpool? Video

14.05.2021 | 10:18
Sadio Mane gest uimitor la adresa lui Jurgen Klopp Pleaca senegalezul de la Liverpool Video
Liverpool a învins Manchester United în Premier League, dar victoria a fost umbrită de un gest al atacantului Sadio Mane la adresa lui Jurgen Klopp. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Liverpool a învins Manchester United în Premier League, dar victoria a fost umbrită de un gest al atacantului Sadio Mane la adresa lui Jurgen Klopp.

Internaționalul senegalez l-a lăsat cu mâna întinsă pe managerul german la finalul întâlnirii de pe Old Trafford spre uimerea tehnciianului.

ADVERTISEMENT

Deși Klopp a lăsat să se înțeleagă că va trece repede peste acest episod, atitudinea lui Mane dezvăluie tensiunile din lotul ”cormoranilor”.

Gest sfidător al lui Sadio Mane la adresa lui Jurgen Klopp

Sadio Mane a fost extrem de deranjat de faptul că a început ca rezervă derby-ul cu Manchester United de pe Old Trafford și s-a răzbunat pe Jurgen Klopp printr-un gest care arată că relația dintre cei doi nu este cea mai bună.

ADVERTISEMENT

Senegalezul a fost introdus pe teren în minutul 74, iar la finalul partidei a refuzat să-l salute pe mangerul german. Klopp a intrat pe gazon să salute jucătorii ambelor formații, iar când a ajuns la Mane acesta l-a lăsat cu mâna întinsă.

Atacantul ”cormoranilor” a făcut un gest a lehamite și i-a spous ceva lui Klopp, iar acesta a plecat mai departe nu înainte de a-i transmite ceva fotbalistului său.

ADVERTISEMENT

Klopp a încercat să salveze situația

La conferința de presă de după succesul care a dus-o pe Liverpool pe locul 5 în Premier League, Jurgen Klopp a încercat să minimalizez incidentul și a spus că totul s-a întâmplat deoarece nu a avut timp să-i explice lui Mane de ce nu a fost titular.

”Am luat târziu decizia de a-l înlocui pe Sadio cu Diogo, la antrenament. Jucătorii sunt obișnuiți cu asta, le explic, dar probabil că nu am făcut-o cum trebuia de data asta. Pentru un meci de Premier League era clar că Sadio nu era pregătit. Băieții sunt obișnuiți să le explic deciziile mele, dar nu am avut timp”, a declarat Klopp.

ADVERTISEMENT

Gestul poate fi interpretat și ca o dorință a lui Sadio Mane de a pleca de pe Anfield Road la finalul acestui sezon, mai ales că Liverpool este în mare pericol să rateze participarea în stagiunea viitoare a Champions League.

Liverpool era să nu ajungă la meciul de pe Old Trafford

Partida Manchester United – Liverpool ar fi trebuit să se dispute la începutul lunii mai, dar a fost amânată după ce fanii gazdelor au invadat stadionul Old Trafford cerând plecarea familiei Glazer de la conducerea clubului după implicarea în înființarea Superligii Europei.

Relaţia tensionată dintre fanii lui Manchester United şi familia Glazer este una veche, iar scandalul legat de înfiinţarea Superligii Europei, în care “diavolii” ar fi urmat să joace, nu a făcut decât să pună gaz pe foc.

Fanii lui Manchester United au încercat o nouă revoltă și la a doua încercare de disputare a meciului cu Liverpool. Ei au blocat autocarul ”cormoranilor” folosind mai multe mașini, care au înconjurat vehiculul rivalilor. Situația a fost deblocată în cele din urmă cu ajutorul poliției, dar totul a durat aproximativ jumătate de oră.

ADVERTISEMENT
Tags: