Fotbal international

Sadio Mane îl avertizează pe Andy Robertson: „O să te omoare pe teren!”. Cine este fotbalistul care îl sperie pe starul lui Liverpool

Autor: Andrei Șchiopu | 23.08.2019 | 15:41
Sadio Mane îl avertizează pe Andy Robertson: „O să te omoare pe teren!”. Cine este fotbalistul care îl sperie pe starul lui Liverpool
Andy Robertson și Sadio Mane

Sadio Mane l-a avertizat pe colegul său, Andy Robertson, că Ismaila Sarr o să-l „omoare” în meciurile directe. Atacantul lui Liverpool spune despre noul jucător al lui Watford că are o viteză mult mai mare decât coechipierul său și că driblingurile sale sunt incredibile. Senegalezului îi pare rău că Sarr nu a ajuns pe Anfield în vară, dar a fost foarte bucuros că a ajuns în Premier League.

Avertismentul lui Sadio Mane pentru Andy Robertson

Sadio Mane l-a avertizat pe Andy Robertson în privința lui Ismaila Sarr: „Încă din prima zi în care a semnat i-am transmis felicitări și că sunt foarte bucuros că a ajuns în Anglia. Este foarte rapid, va fi o problemă pentru toți fundașii. Ultima dată când am vorbit cu Robbo i-am zis că Watford are un jucător fenomenal și că trebuie să-l pregătesc altfel o să-l omoare pe teren pentru că driblează bine și este foarte, foarte rapid.”

„ Sunt fericit că a ajuns în Anglia, dar și puțin îmi pare rău că nu suntem colegi. O să-i ofer tot sprijinul meu pentru a face față în Premier League. Oricât de bun fotbalist ești, campionatul Angliei este dificil și o să-l ajut să fie pregătit pentru că și eu am avut momente mai grele în primul an petrecut în Premier League.”, a mai spus Sadio Mane.

  • 21 de ani are Ismaila Sarr
Ismaila Sarr la Cupa Africii pe Națiuni
Ismaila Sarr la Cupa Africii pe Națiuni

Ismaila Sarr este cel mai scump transfer din istoria lui Watford

Ismaila Sarr a fost transferat în vară de Watford de la Rennes pentru 30.000.000 de euro. Senegalezul a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului, iar toți fanii își pun mari speranțe în el. Atacantul în vârstă de 21 de ani a jucat în 77 de meciuri pentru Rennes și a înscris 18 goluri reușind să ofere 16 pase decisive. Pentru reprezentativa țării sale, Sarr a bifat 21 de partide și a marcat de 3 ori.

Ismaila Sarr împreună cu Sadio Mane și-au ajutat naționala să ajungă până în finala Cupei Africii pe Națiuni, pe care au pierdut-o cu scorul de 1-0 în fața Algeriei. Unicul gol al finalei a fost înscris de Baghdad Bounedjah în minutul 2.

  • 30.000.000 de euro este cota de piață a lui Ismaila Sarr, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!