Fotbal international

Sadio Mane, la ”munca de jos”. Starul lui Liverpool a cărat sticle cu apă de la autocar și a stârnit admirația fanilor: ”Este în sângele lui să fie umil”. Video

16.11.2019 | 19:50
Sadio Mane la munca de jos Starul lui Liverpool a carat sticle cu apa de la autocar si a starnit admiratia fanilor Este in sangele lui sa fie umil Video
ADVERTISEMENT

Sadio Mane, unul dintre oamenii fără de care Liverpool nu ar fi echipa de top a Angliei din prezent și nici deținătoarea UEFA Champions League, a oferit una dintre imaginile weekendului în fotbalul mondial. Aflat alături de naționala Senegalului, vedeta din Premier League nu s-a sfiit să-și ajute staff-ul atunci când a fost nevoie să fie cărate niște sticle de apă de la autocar.

Sadio Mane, la ”munca de jos”. Starul lui Liverpool a cărat sticle cu apă de la autocar și a stârnit admirația fanilor: ”Este în sângele lui să fie umil”

Sadio Mane se află în Eswatini în aceste zile, alături de naționala Senegalului, pentru un meci din calificările pentru Cupa Africii pe Națiuni. La sosirea autocarului naționalei sale, vedeta de pe Anfield a fost surprinsă în timp ce face un lucru mai puțin obișnuit pentru un jucător de nivelul său. Dacă alți jucători nici măcar nu-și cară propriul bagaj, Mane a făcut ceva ce i-a surprins pe internauți: a pus mâna și a cărat niște sticle de apă din preajma autocarului.

ADVERTISEMENT

Filmarea postată pe internet de un jurnalist ghanez a uimit pe toată lumea. Și nu pentru că ar fi un gest ireal, ci pentru că e făcut de un jucător de nivelul lui Mane. Ajunși la venituri de zeci și sute de milioane de euro, mulți fotbaliști uită de unde au plecat. Nu e și cazul africanului din lotul lui Liverpool. Prin gestul său de om normal, Mane a atras respectul multor fani ai fotbalului și nu numai.


Iată câteva dintre reacțiile apărute pe internet după imaginea cu Mane la ”munca de jos”:

  • ”Tocmai l-am văzut pe cel mai real om de pe acest pământ”
  • ”Este în sângele lui Mane să fie umil. Ne demonstrează asta cu fiecare ocazie”
  • ”Cea mai tare parte legată de acest video e că nu asistăm la ceva regizat”
ADVERTISEMENT

Mane nu se află la primul gest ”uman”

Pentru Sadio Mane, imaginea de la națională nu este una singulară. În 2018, starul lui Liverpool a fost văzut curățând toaletele la o Moschee locală. De asemenea, Mane a făcut o donație de 280.000 de dolari pentru a ajuta la construirea unei școli gimnaziale moderne cu două etaje în Bambaly, orașul natal al mamei sale din Senegal.

  • 6.200.000 de euro este salariul anual al lui Mane la Liverpool