Sport

Saeid Heidarirad, interviu despre noua eră de la Dinamo: “S-au schimbat multe, dar muncim să fim cât mai puternici!”. Exclusiv

Dinamo şi HC Dobrogea Sud deschid oficial sezonul de handbal. Portarul "Dulăilor", Saeid Heidarirad, a vorbit pentru FANATIK despre schimbările şi aşteptările din acest sezon de la club.
25.08.2021 | 12:05
Saeid Heidarirad interviu despre noua era de la Dinamo Sau schimbat multe dar muncim sa fim cat mai puternici Exclusiv
Saeid Heidarirad, interviu despre noua eră de la Dinamo: "S-au schimbat multe, dar muncim să fim cât mai puternici!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Era Xavi Pascual la Dinamo începe cu meciul din Supercupa României cu HC Dobrogea Sud, care se va disputa miercuri, de la ora 18:00. Aşteptările sunt mai mari decât niciodată la Dinamo, care are pe bancă fostul antrenor al Barcelonei, care a câştigat în luna iunie Champions League.

Dinamo a primit un wild card pentru participarea în EHF Champions League şi obiectivele de performanţă ale clubului se mută pe plan european, în condiţiile în care domină de şase ani competiţia internă.

ADVERTISEMENT

Saeid Heidarirad, interviu despre noua eră de la Dinamo: “A venit Xavi Pascual, care este unul dintre cei mai buni antrenori din lume”

Unul dintre liderii actualei echipe, Saeid Heidarirad, a vorbit pentru FANATIK înainte de începutul sezonului vorbind despre schimbările de la club şi de obiectivele importante fixate în acest sezon:

“Au crescut aşteptările. S-a schimbat antrenorul, s-au schimbat multe lucruri în această vară. Ştim ceea ce se cere şi ne antrenăm foarte bine pentru acest sezon în care vom juca şi în Champions League. 

ADVERTISEMENT

A venit Xavi Pascual, care este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Lucrăm foarte specific la antrenamente, minuţios, iar noi depunem toate eforturile pentru a fi pregătiţi să înfruntăm orice adversar. 

“Lucrăm să omogenizăm grupul şi sunt sigur că vom forma şi în noul sezon un grup puternic”

Jucătorii nou-veniţi au o mare valoare, dar la Dinamo în ultimii ani au fost mereu jucători de valoare. Lucrăm să omogenizăm grupul şi sunt sigur că vom forma şi în noul sezon un grup puternic.”

ADVERTISEMENT

Dinamo va evolua într-o grupă foarte dificilă în EHF Champions League în care va da peste adversari foarte dificili precum Barcelona, PSG sau Veszprem. Saeid spune că adversarii nu ar trebui să îi sperie pe “Dulăi”:

“Vom juca împotriva Barcelonei sau a celor de la PSG, dar noi suntem Dinamo, suntem şi noi valoroşi”

“Mă bucur că ne-am întors în Champions League. Meritam să fim acolo. Nu mă sperie adversarii de mare valoare pe care îi vom întâni. Sigur, vom juca împotriva Barcelonei sau a celor de la PSG, dar noi suntem Dinamo, suntem şi noi valoroşi. 

ADVERTISEMENT

Iar la antrenamente depunem mult efort pentru a fi pregătiţi la maximum pentru această competiţie. Trebuie să obţinem victorii în Liga Campionilor şi să rămânem la acelaşi nivel şi în campionatul intern”. 

“Mi-e dor de galerie şi sunt încântat de faptul că îi vom avea alături de noi”

Saeid Heidarirad este unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Dinamo de către fani. Portarul “dulăilor” salută revenirea fanilor în tribune spunând că le-a lipsit galeria în stagiunea precedentă:

“Mă bucur că vor reveni în tribune. A fost un sezon dificil fără ei. Mi-e dor de galerie şi sunt încântat de faptul că îi vom avea alături de noi. Aţi văzut ce atmosferă fac în sala Dinamo. Nu ştiu unde mai există aşa ceva. 

Vom avea un avantaj important în meciurile de pe teren propriu pentru că galeria lui Dinamo este cea mai tare”, a conchis Saeid Heidarirad.

Dinamo a câştigat ultimele cinci titluri de campioană a României, fiind pe primul loc şi în sezonul 2019-2020, îngheţat din cauza pandemiei. “Dulăii” revin în Champions League după o pauză de un an în care au evoluat în EHF Champions League.

  • 30 de ani are Saeid Heidarirad
  • 5 titluri la rând a câştigat Dinamo în Liga Naţională

 

ADVERTISEMENT