Galerie FOTO. Baiatul cu ochii de SAFIR. Povestea imaginii care a uimit intreaga lume

SAFIR

Vanessa Bristow, cea care a facut aceasta fotografie, a intitulat-o „Baiatul cu ochii de safir”. La cateva minute dupa ce a postat-o online, au inceput sa curga comentariile.

Evident, exista si suspiciosi care pun la indoiala autenticitatea fotografiei, printre acuze fiind si aceea ca asupra fotografiei s-a intervenit cu Photoshop, iar majoritatea a ajuns foarte repede la o concluzie: fotografia este un fals!

VEZI O GALERIE FOTO TULBURATOARE! EI SINT CEL MAI FRUMOSI OCHI DIN LUME               

Comentariul Vanessei Bristow nu a intarziat sa apara:

„Fotografia NU ESTE alterata in Photoshop. Eram in zona, cautandu-mi cainele dalmatian si m-am oprit sa intreb o mama daca nu cumva l-a vazut. In timp ce vorbeam cu ea, fiul ei mi-a atras atentia. Am intrebat-o daca il pot fotografia, si asta a fost prima fotografie pe care i-am facut-o – a fost probabil prima interactiune pe care a avut-o cu un alb, iar fascinatia fata de mine si de camera este evidenta. Un prieten oftalmolog a avut urmatoarele de spus despre ochii lui neobisnuiti:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

‘Fotografia baietelului cu ochi albastri si piele inchisa probabil reprezinta un caz de albinism ocular sau albinism Nettleship-Falls, sau uveita juvenila. Ambele afectiuni constau intr-o densitate scazuta a pigmentului din iris.’

Multumesc pentru sustinere celor carora le-a placut fotografia.”

Uneori, persoanele de culoare pot avea ochi albastri, acest lucru datorandu-se unei gene recesive.

Sursă: www.superwomen.ro

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933