Life

SAGA 2024. Program complet al festivalului. Bilete, prețuri și reguli de acces

SAGA 2024. Programul complet al unuia dintre cele mai așteptate festivaluri. Bilete, prețuri și reguli de acces la eveniment.
04.07.2024 | 23:02
SAGA 2024 Program complet al festivalului Bilete preturi si reguli de acces
SAGA 2024. Bilete, program, prețuri și reguli de acces. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Festivalul SAGA 2024. Programul complet al unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale verii. Bilete, prețuri și reguli de acces pentru participanți.

SAGA 2024. Program complet al festivalului. Ce artiști vor urca pe scenă

În perioada 5 – 7 iulie va avea loc festivalul SAGA, la București, ia pe scenă vor urca unii dintre cei mai cunoscuți artiști. Marele eveniment se va desfășura la Romaero.

ADVERTISEMENT

Românii vor acea parte de trei zile de distracție la festival, iar experiența va fi una de neuitat pentru cei prezenți. Unii artiști de renume vor veni în România pentru prima dată.

Participanții la festival vor avea acces în zona evenimentul numai pe baza prezentării brățărilor, dar și a cărții de identitate. Zona de concerte a fost, anul acesta, extinsă cu încă 25.000 de metri pătrați astfel încât să fie amenajat un nou spațiu pentru mâncare și băuturi.

ADVERTISEMENT

În fiecare dintre cele trei zile de festival, programul va începe de la ora 17:00. Vor fi pregătite șase scene, și anume Mainstage, Switch Stage, Heat Stage, Spark Stage, The Shuttle și Rave Plane.

Astfel, festivalul va avea un Mainstage 360, dar și trei platforme VIP, două dintre ele fiind la Mainstage, iar cealaltă la scena Spark (House), care va fi sub un avion de la Romaero. Fanii vor avea acces și în Rave Plane.

ADVERTISEMENT

Programul SAGA. Ce artiști vor urca pe scenă

Vineri, 5 iulie 2024, programul pentru scena principală va fi următorul: Manuel Riva (18:00 – 18:55), Smiley (19:00 – 20:00), Subcarpați (20:15 – 21:15), Loreen (21:30 – 22:15). Rita Ora (22:30 – 23:30), SAGA Show (23:55 – 01:10), Hardwell (01:20 – 02:30) și Will Sparks (02:35 – 04:00.

Tot vineri vor mai cânta Deborah de Luca, Dobrikan, I Hate Models, Ian, Ida Engberg, Loco Dice, Marko Glass & Bvcovia, Mau P, Oscar, Satra Benz, Sickick și Syreeta.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 6 iulie 2024, vor urca pe scenă următorii artiști: Sllash & Doppe (17:30 – 18:45), Mihail (19:00 – 20:00), The Motans (20:30 – 21:30), Raye (22:00 – 23:00), SAGA Show (23:20 – 23:30), Claptone (23:30 – 01:00) și James Hype (01:10 – 02:40).

Alan, Aqquanox, Artbat, Bad and Boujee, Dan Gerosu, Emergency Meeting, FC DNB, Hitty, IDK, Indira Paganotto, James Hype, Killa Fonic, LP Giobbi, Miss Monique, Paraziții, Patrick Mason și Wade vor cânta, de asemenea, la festivalul mult așteptat.

Pentru duminică, 7 iulie 2024, programul este următorul: Satoshi (18:00 – 19:00), Dennis Lloyd (20:15 – 21:15), Nicki Minaj (23:10 – 00:30), Armin van Buuren (01:10 – 02:40) și Sub Zero Project (03:00 – 04:00).

Vor mai cânta și Amuly, Azteca, Brokn & Exposure, Dyen, Mahony, MGL, Mind Against, Nico Moreno, Paco Osuna, RAVA și Tyla.

Prețuri SAGA 2024. Cum poți ajunge la festival

Un abonament “General Acces”, valabil pentru 3 zile de festival, costă 522,49 lei. Biletul pentru prima zi (5 iulie) costă 220 de lei, iar pentru a doua zi, adică sâmbătă, 6 iulie, prețul este de 250.01 lei. Pentru duminică, 7 iulie, prețul este 325.90 lei, însă biletele pentru această zi sunt sold out.

Accesul la festival se va face din Bulevardul Ficusului nr. 44, prin locurile indicate. Liniile de autobuz 112, 205, 301, 330 şi 783 ajung la staţia Piaţa Băneasa, care este cea mai apropiată de Romaero, fiind situată la doar 2 minute de locul de acces.

La SAGA se mai poate ajunge și cu tramvaiul 5, care oprește la stația Piața Băneasa. Cei care vor să meargă cu metroul trebuie să coboare la stația Aurel Vlaicu, aflată la 20 de minute de mers pe jos de Romaero.

În plus, în toate cele trei zile de festival, autobuzele 605 și 301 vor circula cu program prelungit. Programul lor va fi până la 5 dimineața, cu o frecvență de 20 de minute, după cum urmează:

 • 605: Piața Sfânta Vineri – Piața Băneasa
 • 301: Piața Romană – Piața Băneasa

Mai mult, linia de autobuz 100 ( Piața Unirii – Aeroport Băneasa) va avea o capacitate crescută. astfel că va circula, în timpul zilei, la fiecare 15 minute. În timpul nopții, va circula la fiecare 30 de minute.

Reguli de acces la SAGA 2024

În cadrul festivalului SAGA 2024, este permis accesul cu următoarele:

 • Camere DSLR;
 • Baterie externă;
 • Rucsac cu capacitatea maximă de 24 de litri;
 • Medicamente, însotiție de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalatorpentru astm, însă doar în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Accesul cu orice arme, substanțe interzise/halucinogene, băuturi/alimente din afara festivalului, precum și cu obiecte contondente care ar putea prezenta un pericol, NU va fi permis.

Pentru a putea avea acces la eveniment, biletul trebuie schimbat în brățară într-unul din punctele de swap, dar și la intrarea în festival. Punctele de swap sunt următoarele:

 • Ploom Băneasa;
 • Ploom Promenada;
 • Orange Shhop Europe House;
 • Globalworth Plaza;
 • Globalworth City Offices;
 • Sun Plaza.

Plata la festival trebuie făcută prin intermediul brățării, care se poate alimenta la unul dintre punctele de top-up, atât cu cardul, cât și cu bani cash, potrivit sagafestival.com.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania...
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”