Life

SAGA lansează aftermovie-ul primei ediții! Pregătirile pentru ediția din 2022 au început deja!

SAGA, unul din cele mai tari festivaluri de muzică electronică, vine cu o surpriză uriașă pentru cei care au trăit din plin evenimentul!
02.11.2021 | 18:05
SAGA lanseaza aftermovieul primei editii Pregatirile pentru editia din 2022 au inceput deja
ADVERTISEMENT

SAGA lansează aftermovie-ul primei sale ediții, una care a doborât orice așteptări!

Succesul festivalului de muzică electronică a fost unul nesperat. În urmă cu doar două luni, zeci de mii de persoane au petrecut pe muzica lor preferată în Capitală, creând o comunitate în care voia bună și creativitatea au fost cuvintele de ordine.

Cei care au participat la renumitul festival vor avea de acum ocazia să retrăiască unele dintre cele mai spectaculoase momente, însă dintr-o cu totul altă perspectivă.

ADVERTISEMENT

SAGA, aftermovie-ul primei ediții

Filmul poate fi vizionat pe contul oficial de Youtube SAGA Festival, acolo unde petrecăreții se vor reîntâlni cu propriile lor amintiri.

Având în vedere numărul mare de persoane care a spus „Da!” distracției într-un timp foarte scurt după ce s-au pus biletele în vânzare, organizatorii pregătesc deja ediția din 2022.

ADVERTISEMENT

Evident, următorul festival va întrece tot ce s-a trăit în prima ediție, iar surprizele vor fi uriașe. În curând vor fi puse în vânzare biletele pentru ediția de anul viitor. Invitații din 2022 vor fi anunțați în timp util, precum și alte detalii legate de spectacolul din vara viitoare.

Toate noutățile despre ediția de la anul vor fi postate pe pagina oficială a evenimentului, sagafestival.com. Pe website, comunitatea se poate înscrie foarte ușor, acela fiind și locul din care își pot achiziționa biletele la concerte, acest lucru fiind încă de pe acum posibil.

ADVERTISEMENT

Omul care a adus festivalul în România anunță surprize mari

Organizatorii au anunțat deocamdată datele în care vor avea loc concertele de la anul. Festivalul se va ține ține pe 3, 4 și 5 iunie 2022.

Allan Hardenberg, omul care a adus festivalul în România, speră ca în următorii 5 ani să aducă proiecte și mai inedite în țara noastră.
Până la viitoarele evenimente, acesta anunță că ediția din 2022 va fi o experiență cel puțin la fel de interesantă ca marele party din vara ce tocmai a trecut.

ADVERTISEMENT

„Sper ca în 2022 fanii să se fi bucurat deja de prima ediție SAGA Festival, de tot ceea ce am creat, să fie un succes imens, îmi doresc ca fanii să aibă parte de o experiență extraordinară, iar noi să ne pregătim de cea de-a doua ediție, care va avea loc în primul weekend din iunie”, a declarat Hardenberg pentru unsitedemuzică.ro.

ADVERTISEMENT