Carousel hot news

“În tur i-am dominat tactic. Abia aştept meciul de mîine”

Steaua şi Legia vor juca meciul sezonului în a doua manşă a play-off-ului pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. După egalul din tur, 1-1, Steaua e obligată să marcheze în Polonia...
26.08.2013 | 20:00
“În tur i-am dominat tactic. Abia aştept meciul de mîine”
ADVERTISEMENT

Steaua şi Legia vor juca meciul sezonului în a doua manşă a play-off-ului pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. După egalul din tur, 1-1, Steaua e obligată să marcheze în Polonia dacă vrea să prindă un loc la masa bogaţilor.

Întrebat dacă întîlnirea cu românii va fi cea mai importantă din cariera de fotbalist, Marek Saganowski, atacantul Legiei Varşovia, a spus: “Simţim presiune mare înainte de fiecare meci. Suntem puternici, însă, şi încercăm să abordăm meciul cu mult curaj. Ăsta poate fi drumul spre un rezultat bun. Nu putem să repetăm la nesfîrşit cît este de important acest meci, ci trebuie să ne concentrăm”, a spus acesta la conferinţa de presă de dinaintea meciului. “Astfel de evenimente, precum cel cu Steaua, sunt de vis. Cu toţii vrem să jucăm bine şi să înscriem. Am jucat bine în primul meci, am făcut o partidă bună din punct de vedere tactic. Ne-am întors acasă cu un rezultat bun. Steaua a început bine, a avut cîteva ocazii, dar după 30 de minute de joc ne-am dat seama ca vom prelua iniţiativa”, a încheiat atacantul Saganowski.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri