Sport

„Săgeata” lui Cupidon l-a lovit pe… „Săgeată”! Marius Niculae se însoară!

Marius Niculae vrea să se transfere din echipa burlacilor în formația bărbaților însurați! De la care plecase în 2015, după divorțul de Cristina, cu care are o fetiță, Raisa Maria...
03.07.2021 | 17:18
Sageata lui Cupidon la lovit pe Sageata Marius Niculae se insoara
„Săgeata” lui Cupidon l-a lovit pe... „Săgeată”! Marius Niculae se însoară! (FOTO: Instagram Marius Niculae)
ADVERTISEMENT

După mai multe tentative amoroase nereușite, „Săgeată” și-a găsit femeia alături de care vrea să își petreacă un „cantonament” continuu. La 40 de ani, își va uni destinele cu o frumoasă piteșteancă, Andreea Constantin. După un an de relație.

Marius Niculae se însoară! Andreea Constantin e aleasa lui „Săgeată”

Retras în 2015 de pe gazon, Marius Niculae este acum agent de fotbaliști și își dedică mare parte din timp afacerilor. Nu își neglijează, însă, iubita, alături de care s-a afișat pentru prima dată în septembrie 2020, la mare, la soare…

ADVERTISEMENT

După o viață amoroasă tumultoasă, fostul atacant de la Dinamo, Sporting Lisabona, Standard Liege sau Mainz pare să-și fi găsit liniștea sufletească în brațele Andreei. După mariajul nereușit cu Cristina, Marius a fost ca… săgeata printre femei, „marca” și se „transfera” rapid la altă… „poartă”.

Oana Marica, tentativă nereușită

A urmat o relație mai lungă, dar tumultuoasă cu „Bunesa” Oana Marica, un „Du-te, vino!” de certuri, împăcări, înșelări, cam prea asemănătoare cu căsnicia ratată… După ce a prins-o pe Oana că a „trântit” niște „partide” (amoroase) în „deplasare”, Marius a părăsit „echipa”.

ADVERTISEMENT
Marius Niculae și Oana Marica

Relația s-a rupt în ciuda faptului că Marius Niculae și-a dat toată silința pentru a fi împreună cu „Bunesa”. Fostul atacant a cheltuit sume exorbitante pe vacanțe de lux și cadouri, dar n-a fost răsplătit decât cu infidelități.

Înainte de a decide să își unească destinul cu cel al Andreei Constantin, Niculae a încercat același lucru și cu Oana Marica, pe care a cerut-o de soție în Dubai, cu un inel cu diamant, la un hotel de lux.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Oana i-a răspuns afirmativ lui Marius, dar, la scurt timp, l-a părăsit pentru fostul iubit, un afacerist italian, în vârstă de peste 50 de ani. Relația nu a durat mult și „Bunesa” a revenit în brațele fostului vârf.

Conform evz.ro, Marius Niculae a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o ține lângă el pe frumoasa șatenă, vânzând chiar o proprietate din Porto, pentru a o duce pe cea despre care credea că îi este aleasa inimii în vacanțe exotice. Totul a fost însă în zadar pentru că, în cele din urmă, Marius Niculae și Oana Marica s-au despărțit definitiv.

ADVERTISEMENT

Acum, Andreea pare capabilă să-i ofere toate condițiile cerute de un „contract” pe o perioadă mai lungă, vorbim aici de multe, multe „sezoane” fără „schimbări” în „vestiar” sau „pe teren”…

Marius Niculae, glume pe seama inaugurării arenei din Ghencea

Relația cu Andreea Constantin îi priește pe deplin lui Marius Niculae, iar acest lucru se vede și din comportamentul lui „Săgeată”. Recent, fostul atacant dinamovist a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV și a avut o atitudine destinsă, făcând chiar glume pe seama stadionului pe care îl va inaugura marea rivală, Steaua.

În ciuda rivalității cu roș-albaștrii, Niculae are amintiri plăcute în Ghencea. pe 2 februarie 2000, „Săgeată” a debutat sub tricolor pe stadionul Stelei, într-un amical cu Letonia, scor 2-0. Primul gol al meciului a fost marcat de Laurențiu Roșu, tabela fiind închisă chiar de Marius Niculae.

  • 4,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață din cariera lui Marius Niculae, în 2004
ADVERTISEMENT