Sport

”Săgeată spre titlu!” Ai intrat vreodată în sala de trofee a campioanei? Momente spectaculoase cu Marius Niculae la CFR Cluj. Video

Poveștile extraordinare ale lui Marius Niculae expuse în vlogul realizat de Casa Pariurilor se încheie cu un ultim episod în sala de trofee a campioanei CFR Cluj.
08.06.2022 | 09:16
Sageata spre titlu Ai intrat vreodata in sala de trofee a campioanei Momente spectaculoase cu Marius Niculae la CFR Cluj Video
Poveștile extraordinare ale lui Marius Niculae expuse în vlogul realizat de Casa Pariurilor se încheie cu un ultim episod în sala de trofee a campioanei CFR Cluj. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Sponsorul principal al Ligii 1, Casa Pariurilor, a realizat un vlog pasionant cu fostul mare atacant dinamovist în care acesta deapănă amintiri din cariera sa.

Marius Niculae analizează trofeele de la CFR Cluj în vlogul ”Săgeată spre titlu”, realizat de Casa Pariurilor

Casa Pariurilor a experimentat cu succes un vlog care îl are în prim plan pe Marius Niculae. Fostul internațional a mers la Cluj într-o mașină condusă de jurnalistul Cristi Scutariu. Ei au analizat situația din fotbalul românesc și de ce CFR Cluj a reușit să câștige ultimele cinci ediții de campionat.

ADVERTISEMENT

Dialogul purtat de cei doi în mașină, în drum spre Cluj, a fost împărțit în nouă episoade mai mult decât interesante, iar ultimul a fost filmat chiar în sala de trofee a grupării din Gruia. Pe parcursul călătoriei, Niculae a mai vorbit despre perioada petrecută la Sporting Lisabona, dar și despre halucinantul Dinamo – Foresta 4-5.

”Săgeată spre titlu”, episodul 9: Marius Niculae, despre impactul psihologic în fotbal

Fostul atacant de la Dinamo consideră că expunerea trofeelor într-un loc accesibil și echipelor care vin să joace la tine acasă, dar și a afișarea pe pereți a fotografiilor cu cu titlurile câștigate, au un impact psihologic.

ADVERTISEMENT

”E o chestie psihologică, marile cluburi își afișează pozele cu titlurile pe holuri pentru a pune presiune pe echipele adverse. Spre exemplu, la FC Porto au pus fotografii cu titlurile câștigate și în vestiarul oaspeților. Cei de la Sporting le acopereau tot timpul.

Funcționează ca adversarii să vadă vitrina de trofee pentru că te aruncă în mărimea clubului la care ai venit, arată câte trofee ai. Pe unii jucători îi motivează, dar pe alții îi demoralizează”, a povestit ”Săgeată”.

ADVERTISEMENT

Primiri impresionante la Sporting și Steaua Roșie

Marius Niculae și-a amintit că înainte să semneze contractul cu Sporting Lisabona a fost dus în sala de trofee a clubului, aceasta fiind o practică des întâlnită la cluburile din străinătate care vor astfel să-i impresioneze pe jucători.

”Prima dată când am fost la Sporting, înainte să semnez contractul, m-au băgat într-o sală mare de trofee ca să știu unde vin și să văd mărimea clubului. Apoi, mi-au pus un filmuleț în care prezentau trofeele din istoria lor și galeria.

ADVERTISEMENT

La fel mi s-a întâmplat și cu Steaua Roșie Belgrad, dar acolo nu am semnat. M-au dus mai întâi la trofee și mi-au explicat că vin la un club mare care a câștigat Cupa Campionilor. De cele mai multe ori aceste lucruri funcționează, mai ales cu jucătorii din străinătate nu nu știu prea mult despre istoria clubului respectiv”, a spus el.

CFR Cluj, campioană și în viitor

În final, fostul internațional a explicat că CFR Cluj poate să mai ia multe titluri de campioană în Casa Pariurilor Liga 1, deoarece au o stabilitate financiară și un lot mult superior adversarelor și din punct de vedere valoric, cât și numeric.

”CFR Cluj a pornit pe un drum bun. Au o stabilitate foarte bună, au un antrenor care își face treaba, un lot valoros și foarte mare. Cred că au câștigat titlul pe lot, când au făcut schimbări nu s-a cunoscut. Dacă vor continua pe această linie pot lua mulți ani de acum înainte titlul”, a încheiat Marius Niculae.

ADVERTISEMENT