Sport

„Săgeată spre titlu!”. Fotbalistul perfect în viziunea lui Marius Niculae. La ce capitol excelează Ronaldo și ce fundași legendari i-au dat bătăi de cap. Video

Marius Niculae și-a imaginat cum ar arăta fotbalistul perfect, explicând într-un vlog lansat de Casa Pariurilor cum ar combina mai multe calități ale celor mai mari jucători din toate timpurile.
16.05.2022 | 09:05
Sageata spre titlu Fotbalistul perfect in viziunea lui Marius Niculae La ce capitol exceleaza Ronaldo si ce fundasi legendari iau dat batai de cap Video
„Săgeată spre titlu”, episodul 6. Marius Niculae a spus cum arată fotbalistul perfect. Sursă foto: looksport.ro
ADVERTISEMENT

Casa Pariurilor, sponsorul oficial al Ligii 1, a lansat un vlog cu mai multe episoade, care îl au în centrul atenției pe Marius Niculae, fostul atacant al lui Sporting Lisabona și al lui Dinamo, în care „Săgeată” își expune amintirile și părerile unui public larg.

„Săgeată spre titlu”, episodul 7. Marius Niculae a spus cum arată fotbalistul perfect

Casa Pariurilor a lansat un „car vlog”, în care Marius Niculae, vedeta seriei de episoade, este plimbat cu mașina până la Cluj, de către jurnalistul Cristian Scutariu, pentru a sta de vorbă cu jucătorii noii și vechii campioane a României, dar pe drum, „Săgeată” a depănat o mulțime de amintiri din perioada în care făcea ravagii pe teren.

ADVERTISEMENT

Dialogul dintre cei doi a fost împărțit în opt episoade fascinante, care sunt difuzate pe tot parcursul play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, până la ultima etapă a campionatului.

În primul vlog, Marius Niculae a vorbit despre perioada petrecută la Sporting Lisabona, în cel de-al doilea și-a adus aminte de sezonul în care a evoluat în campionatul Ucrainei, în al treilea vlog a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj, în al patrulea videoclip și-a adus aminte de Cristiano Ronaldo, fostul său coleg de cameră de la Sporting, în timp ce în al cincilea episod a rememorat meciul incredibil dintre Dinamo și Foresta, scor 4-5. Nu au lipsit nici amintirile savuroase din perioada petrecută în China, rememorate în episodul șase.

ADVERTISEMENT

Acum, cu ocazia celui de-al șaptelea vlog, „Săgeată” a conturat fotbalistul perfect și a mărturisit și ce cuplu de fundași legendar l-au blocat fără prea mari emoții:

„Nu există jucătorul perfect, dar o iau treptat. La loviturile cu capul, Jardel era cel mai bun, avea un talent imens. Jardel depășea orice imaginație, în ce sens, avea un procentaj de 8 din 10 finalizare cu capul. Nu prea avea un talent în afară de lovitura cu capul.

ADVERTISEMENT

Primul dribling l-a avut în ultimul meci din campionat, când a depășit recordul de goluri al lui Eusebio.

La dribling l-aș pune pe Ronaldinho, la viteză l-aș pune pe Mbappe, la șut cu dreptul l-aș pune pe Van Nistelrooy, la șut cu stângul l-aș pune pe Hagi.

ADVERTISEMENT

La șutul cu dreptul mă mai gândesc și la Cristiano Ronaldo. La pasă… sunt doi pe același stil, Ronaldinho, care a dat multe pase cu toate părțile corpului, pe David Beckham, un mix dintre cei doi și i-aș pune pe Hagi și pe Adi Ilie, eu două goluri cu Ungaria le-am dat din pasele lui Adi Ilie.

La disciplină l-aș pune Pavel Nedved, Nedved era la 11 noaptea în pat, n-am cunoscut pe cineva să fie atât de cuminte. La inteligență o să-l pun pe Zidane, se vedea cu ochiul liber”, a mai spus Marius Niculae.

Marius Niculae: „Când a sărit Cannavaro la cap cu mine, am crezut că e pe arcuri!”

Marius Niculae și-a amintit de un meci pe care l-a jucat pentru România împotriva Italiei, avându-l adversar direct pe Fabio Cannavaro, care urma să câștige Balonul de Aur, dar și pe Alessandro Nesta, un alt fundaș de legendă al italienilor și al lui AC Milan:

„Nesta și Cannavaro au fost cei mai duri fundași pe care i-am întâlnit la debutul meu cu Italia, nu degeaba Cannavaro a luat Balonul de Aur”.

„Era cu un cap mai mic ca mine, chiar vorbeam cu ceilalți și le spuneam să mi-o dea la cap… când a sărit el la cap, m-a întrecut de nu știam dacă nu cumva are arcuri în picioare”, a mai spus Marius Niculae.

ADVERTISEMENT