Sport

„Săgeată spre titlu!”. Marius Niculae nu îi dă multe șanse FCSB-ului în lupta la campionat: „Aș paria pe CFR, are toate atuurile!”. Video

Marius Niculae a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj, explicând într-un vlog lansat de Casa Pariurilor de ce ar paria pe echipa lui Dan Petrescu.
13.04.2022 | 08:25
Sageata spre titlu Marius Niculae nu ii da multe sanse FCSBului in lupta la campionat As paria pe CFR are toate atuurile Video
Marius Niculae nu îi dă multe șanse FCSB-ului în lupta la titlu. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Casa Pariurilor, sponsorul oficial al Ligii 1, a lansat un vlog cu mai multe episoade, care îl au în centrul atenției pe Marius Niculae, fostul atacant al naționalei și al lui Dinamo, în care „Săgeată” își expune amintirile savuroase pentru publicul larg.

„Săgeată spre titlu!”, episodul 3: Marius Niculae nu dă multe șanse FCSB-ului în lupta la titlu cu CFR Cluj

Casa Pariurilor a lansat cu succes un „car vlog”, în care Marius Niculae, vedeta seriei de episoade, este plimbat cu mașina până la Cluj, de către jurnalistul Cristian Scutariu, pentru a sta de vorbă cu jucătorii campioanei României.

ADVERTISEMENT

Întregul dialog purtat dintre cei doi a fost împărțit în opt episoade, interesante pentru orice microbist, care vor fi difuzate pe întreg parcursul play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. În primul vlog, Marius Niculae a vorbit despre perioada petrecută la Sporting Lisabona, iar în cel de-al doilea și-a adus aminte de sezonul pe care l-a jucat în Ucraina, țară care din nefericire se află într-un război de proporții cu Rusia în prezent.

În episodul 3, Marius Niculae a vorbit despre motivul pentru care nu are emoții în privința luptei la titlu și chiar dacă îi apreciază pe tinerii jucători de la FCSB, nu crede că CFR Cluj, condusă de Dan Petrescu, poate să rateze al 5-lea titlu de campioană consecutiv:

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță că sunt favoriți la titlu, mai ales că față de contracandidata FCSB are jucători cu mai multă experiență.

Cu siguranță aș paria pe ei, pentru că au toate atuurile, au antrenorul care obține trofee, nu-l interesează altceva. Au cele mai multe rezultate de 1-0, au avut o perioadă când primeau multe goluri, dar a venit și a rezolvat problemele”.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae a povestit cum a fost integrat la Dinamo de „greii” vestiarului

Referitor la discuția purtată, Marius Niculae a făcut o paralelă cu debuturile sale în fotbalul profesionist, povestind cum erau integrați tinerii talentați la Dinamo, într-o echipă cu fotbaliști excepționali precum Ionuț Lupescu sau Jean Vlădoiu:

„Poți face o echipă de tineri talentați, dar în momentele cheie, ai nevoie de jucători cu experiență. Când eram la Dinamo și aveam în 98-99 jucători ca Vlădoiu, Lupescu, etc. era în felul următor, chiar dacă ne dădea gol echipa adversă, eram încurajați, ni se spunea că nu e nimic, să nu ne pierdem cumpătul că vom câștiga meciul și așa se întâmpla. Asta lipsește la FCSB, un jucător cu experiență care să îi încurajeze pe tineri.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, au un Vinicius care vine de la CFR, au un Keșeru, dar, din punctul meu de vedere e mult prea puțin.

Dan Petrescu ține grupul unit și are lideri în echipă, dar nu peste Dan Petrescu. Campionatul e câștigat de primul 11, de-asta CFR-ul câștigă campionate.

FCSB a pierdut anul trecut tot din această cauză. Banii contează, mai ales pentru jucătorii străini și pentru jucătorii români, mai nou. Jucătorii își fac calcule, dacă iau titlul își cumpără unele lucruri și se gândesc să plece în străinătate”, a mai spus Marius Niculae.

„Mă așteptam mai mult de la Craiova!”

În ultima parte a episodului, Marius Niculae a vorbit și despre Universitatea Craiova, de la care se aștepta la mai multe rezultate bune în actualul sezon, ținând cont de fotbaliștii din lot, dar și de suporterii care îi încurajează pe jucători la fiecare duel:

Mă așteptam și de la Craiova mai mult, pentru că au suporteri, au jucători talentați, dar a fost inconstanță la ei, iar când e rău e rău în zona aia.

Noi veneam cu două ore înainte de meciurile cu ei și stadionul era deja plin, e presiune mare acolo”.

ADVERTISEMENT