Fotbal intern

„Săgeată” trimisă de Panduru către Craiova în privința VAR-ului: „În trecut nu voiau, acum s-au răzgândit!”

01.03.2021 | 23:18
Sageata trimisa de Panduru catre Craiova in privinta VARului In trecut nu voiau acum sau razgandit
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a vorbit despre posibilitatea introducerii VAR-ului în Liga 1, iar acesta a trimis o săgeată către Universitatea Craiova, care s-a abținut în trecut când a fost întrebată dacă vor să se introducă sistemul de arbitraj video, dar care acum este de acord cu implementarea lui.

Analistul TV îi dă dreptate lui Sorin Cârțu, la declarațiile recente ale acestuia, care cere introducerea VAR-ului în Liga 1, dar îi amintește de refuzul din urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, Basarab Panduru este de părere că toate echipele din prima ligă a României ar trebui să dea o sumă de bani, fără să stea prea mult pe gânduri.

„Săgeată” trimisă de Panduru către Craiova în privința VAR-ului

Basarab Panduru a vorbit despre subiectul introducerii VAR-ului în Liga 1, iar acesta a trimis o „săgeată” către Craiova: „Eu cred că echipele nu vor să se bage VAR-ul în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce se declară, că toată lumea vrea VAR, eu cred că nu toate echipele vor introducerea VAR-ului, asta îmi lasă impresia”.

„Da, îi dau dreptate lui Cârțu, e om de fotbal, știe bine ce zice, dar acum un an sau doi ani când a fost întrebată, Craiova s-a abținut în a da un răspins, dar și în a da bani”, a mai spus Basarab Panduru la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Văd că cei de la Craiova s-au răzgândit!”

Basarab Panduru a continuat și consideră că toate echipele ar trebui să dea banii pentru implementarea sistemului VAR: „Cluburile nici nu ar mai trebui să stea pe gânduri cu banii”.

„Multe echipe au anunțat că sunt dispuse să dea bani. Văd că și Craiova vrea să dea banii acum, înainte nu voiau, dar acum s-au răzgândit”, a mai spus analistul TV.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova a lansat un atac nemilos la adresa președintelui Federației Române de Fotbal și a secretarului general al LPF, pe care îi acuză că nu cunosc fenomenul fotbalistic.

”Eu la viața mea am fost dușmanul arbitrilor. Le-am sesizat prostiile pe care le fac. Problema VAR-ului e stringentă. Suntem totuși o țară cu tradiție în fotbal, ne compară acum, din păcate cu Surinam, cu Bangladesh.

Egiptul are VAR și tu, cu atâtea pretenții și atâtea fițe, ne cramponăm că e vorba de 400.000 de euro, de 300 sau 200… Așa e când conduc oameni care n-au jucat fotbal. Răzvan Burleanu a jucat fotbal? Justin Ștefan a jucat? Unde au jucat ăștia?”, a tunat Cârțu, la  Prosport.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova: 1,93 este cota pentru „oaspeții se califică în timp regulamentar”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT