“Săgeţi” către Daum: “De la Dinamo, mai meritau convocaţi încă doi, trei jucători!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
14/08/2016, 20:03
“Săgeţi” către Daum: “De la Dinamo, mai meritau convocaţi încă doi, trei jucători!”

Ioan Andone, antrenorul “cîinilor”, susţine că încă doi, trei jucători de la Dinamo ar fi meritat să fie convocaţi de Christopf Daum în lotul lărgit al echipei naţionale pentru partida cu Muntenegru.

“Stanciu a jucat deja la naţională, dar Rotariu vine bine din urmă şi creşte foarte bine. Vrea să joace la Dinamo, să cîştige la Dinamo campionate, Cupe, să joace în Europa cu Dinamo. E foarte liniştit şi ăsta e un lucru extraordinar.

Rotariu a făcut un început bun de campionat. Eu mai vedeam vreo doi, acolo, dar fiecare… ştii cum e. Sper să joace amîndoi, pentru că merită”, a spus Andone.

Dorin Rotariu şi Steliano Filip sînt singurii jucători de la Dinamo convocaţi de Daum. Steaua are nu mai puţin de cinci jucători la lot.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×