Piţurcă, noi "săgeţi" către Reghe: "Dacă făcea cu mine aşa, PLECA!"

Victor Piţurcă a vorbit despre episodul cu Denis Alibec de la Cluj, când acesta a plecat nervos la vestiare după ce a fost schimbat. Fostul selecţioner l-a "înţepat" pe Laurenţiu Reghecampf, spunând că el nu ar fi tolerat un astfel de comportament.

"Nu se pot face gesturi de genul ăsta. La mine, dacă făcea aşa ceva, pleca! Poate să facă 50 de milioane, 100 de milioane, nu contează. Trebuie măsuri concrete, nu să se vorbească de câţi bani face, că altfel nu-şi va reveni, Dacă avea un comportament de profesionist, credeţi că pleca de la Inter? Sau că Hagi îl dădea aşa de uşor?", a spus Piţurcă la o emisiune tv.

Piţurcă a continuat cu "săgeţile" către antrenorul FCSB, spunând că echipa acestuia joacă slab şi că, la ce lot are, ar fi trebuit să fie campioană până acum.

"Nu pot să spun că FCSB a excelat ca joc. Cu Astra s-a câştigat pe nişte greşeli copilăreşti, pe care nu le-am înţeles. În rest, nimic. Cu Dinamo, dacă se dădea penalty pentru Dinamo, acum ei erau pe primul loc. Cu Craiova...oltenii au avut ocazii multe. Iar tu să nu-ţi creezi nicio ocazie...Cred totuşi că FCSB are prima şansă la titlu, dar, la ce lot au, trebuia să fie detaşat pe primul loc până acum. Viitorul poate să câştige titlul, dar depinde şi de ce face cu FCSB. Oricum, ce a reuşit Gică Hagi până acum nu putea nimeni să reuşească. Dar ei trebuie să joace tot timpul la acelaşi nivel, pentru că nu au o valoare atât de mare încât să îşi permită să evolueze mai slab", a fost declaraţia lui Piţurcă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Piţi a ţinut să-i ia şi apărarea lui Florin Talpan, "justiţiarul" care a câştigat procesele cu Gigi Becali dar a fost pedepsit chiar de şefii săi de la Minister. "Cum să-i faci rău lui Talpan, chiar tu, de la Minister? Din câte am înţeles el a avut girul din partea conducerii clubului să iasă, să se lupte...iar apoi a fost sancţionat. El a câştigat procese, apoi a fost pus la colţ. Păi ce se întâmplă acolo?!". 

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663