Săgeţi către şefii FRF: "De ce nu pun echipele să joace cu un nou-născut?"

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre ultimele întîmplări din fotbalul românesc şi despre decizia luată de FRF de a impune cluburilor să folosească un jucător Under 21.

"Dacă vrea, FRF mîine poate desfiinţa Liga. Este scris clar că LPF este subordonată FRF. Dacă ai "sînge în instalaţii", eşti respectat şi nu se întîmplă asta. Dacă nu ai curaj, te calcă în picioare, aşa cum încearcă acum Burleanu. Cu mine nu se putea face asta. Cum să forţezi echipele să joace cu un fotbalist sub 21 de ani? Nu mai există aşa ceva în lume. De ce să nu pună echipele să joace cu un fotbalist de 41 de ani sau cu un nou născut? Pui cluburile să joace cu o nonvaloare. Dacă FRF nu dă nici un ban cluburilor, de ce le impune regula asta? Cei de la LPF puteau să facă o Adunare Generală, după ce FRF a impus această regulă, şi să-l dea afară de la FRF pe Burleanu. Dar Liga nu a vrut.

O să se întîmple multe trăznăi în Liga 1. Acesta este cel mai slab campionat din ultimii 25 de ani. M-am uitat ieri la meciul dintre două echipe de cupele europene (n.r. Viitorul-Steaua 1-3) şi era de rîsul lunii", a spus Dumitru Dragomir.