Nicio categorie

„Săgeţi” pentru Săgeata: vezi echipa probabilă a Stelei

Steaua – Săgeata, sîmbătă, 14 septembrie, ora 21:30, DIGI SPORT 1...
14.09.2013 | 16:30
„Săgeţi” pentru Săgeata: vezi echipa probabilă a Stelei
Lukasz Szukala, Alexandru Bourceanu.
ADVERTISEMENT

Steaua – Săgeata, sîmbătă, 14 septembrie, ora 21:30, DIGI SPORT 1

În ciuda faptului că Laurenţiu Reghecampf va odihni cîţiva jucători care au fost la echipa naţională a României, Steaua are pregătite multe „săgeţi” pentru formaţia din Năvodari. Trupa „roş-albastră” s-a obişnuit să marcheze de la două goluri în sus în acest sezon, chiar şi atunci cînd nu cîştigă, sau cînd nu nu are cel mai bun „11” în teren… Aşa s-a întîmplat la meciurile cu Gaz Metan şi cu Legia Varşovia, ambele încheiate la egalitate, scor 2-2.

De partea cealaltă, Săgeata pare să fie genul de echipă care să permită echipelor adverse să marcheze cu uşurinţă. Echipa din Năvodari a primit cel puţin un gol în fiecare din precedentele 5 runde ale Ligii 1, iar acest lucru ne conferă un motiv în plus să mizăm pe o victorie clară a Stelei, acompaniată de „over 2,5 goluri”.

Steaua: Tătăruşanu – Rîpă, Gardoş, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Ad. Popa, Ad. Cristea, G. Iancu – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Săgeata: Panagoupoulos – Peteleu, L. Munteanu, Fl. Popa, V. Lupu – Muzac, Sorian – Florean, Fl. Achim, V. Dinu – M. Roman II. Antrenor: Tibor Selymes.

ADVERTISEMENT

1,60 este cota pentru 1 pauză, 1 final

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri