Fotbal intern

„Săgețile” trimise de Mircea Rednic înainte de Dinamo – Poli Iași: „Normal că sunt mai dinamovist ca Adi Mihalcea”

10.07.2020 | 16:16
Sagetile trimise de Mircea Rednic inainte de Dinamo  Poli Iasi Normal ca sunt mai dinamovist ca Adi Mihalcea
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a început războiul declarațiilor înainte de duelul dintre Dinamo și Poli Iași.

„Puriul” se consideră mult mai dinamovist decât Adrian Mihalcea, antrenorul „câinilor”.

Tehnicianul moldovenilor speră la o nouă victorie, care să mai liniștească apele la formația din „Copou”.

„Săgețile” trimise de Mircea Rednic înainte de Dinamo – Poli Iași

Mircea Rednic a vorbit înainte de duelul dintre Dinamo și Poli Iași, trimițând mai multe „săgeți” către fosta echipă: Normal că sunt mai dinamovist ca el, dar în meciuri de-astea nu se mai ţine cont de aşa ceva, plus că nu sunt suporteri.

ADVERTISEMENT

Se joacă, iar el a preluat echipa într-un moment greu. Nici lui nu îi e uşor.

Normal că Dinamo e favorită, că joacă acasă, dar mai mult nu cred. Nici evoluţiile lor nu au fost extraordinare, sunt multe schimbări, e o presiune mare, ţinând cont că ei n-au mai fost în situaţia asta”.

„Important e să scoatem cel puțin un punct!”

Mircea Rednic a subliniat că se așteaptă la cel puțin un punct din duelul cu Dinamo: „Important e să scoatem cel puţin un punct la meciul acesta.

ADVERTISEMENT

Nu o să fie uşor, pentru că şi ei sunt în situaţia în care sunt, presiune foarte mare, ştiu ce înseamnă Dinamo, dar deja am jucat o dată cu ei, am câştigat împotriva lor, chiar în momente în care era atmosfera mult mai bună”.

„Nu ştiu cum se fac programările astea, că toţi adversarii noştri au o zi în plus faţă de noi, iar noi venim de la Iaşi, cu autocarul”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic și-a cerut scuze după meciul cu Sepsi: „Am spus înainte de meciul tur, eu nu îmi permit şi nici nu am un lot foarte mare cu care să abordez cele două competiţii.

Îmi pare rău, dar aceasta e realitatea. Am preferat să sacrific Cupa. Mai importantă pentru noi e menţinerea în Liga 1”.

ADVERTISEMENT