Ce face un antrenor când îl bate pe Guardiola: se deghizează în Zorro!

Sahtar-Machester City, Liga Campionilor, Paulo Fonseca, Pep Guardiola

Momente memorabile în Liga Campionilor după Şahtar - Manchester City 2-1. Paulo Fonseca s-a deghizat de bucurie că l-a batut pe Pep Guardiola!

Antrenorul lui Şahtar Doneţk a oferit momentul serii în Liga Campionilor. Portughezul Paulo Fonseca a venit la conferinţa de presă îmbrăcat în Zorro, respectând astfel promisiunea pe care o făcuse încă de pe 1 noiembrie. Atunci, după ce echipa sa învinsese pe Feyernoord cu 3-1, declarase că se va costuma în Zorro la conferinţa de presă dacă se va califica în primăvara Champions League. 

Iar misiunea a fost îndeplinită miercuri seara, şi în ce mod! Şahtar Doneţk a învins pe teren propriu cu 2-1 pe Manchester City, ocupând astfel poziţia a doua în grupă în faţa lui Napoli, care a a pierdut la Rotterdam cu acelaşi scor cu care ucrainenii au câştigat cu City. Aşa că Fonseca s-a ţinut de cuvânt şi a apărut cu mască, pălărie şi pelerină, afirmând: "E cea mai fericită conferinţă a carierei mele!"

Şahtar - Manchester City 2-1: "Toată Ucraina trebuie să fie mândră!"

E şi normal, pentru că performanţa este una deosebită. Pe lângă calificarea în optimi, a reuşit să-i producă lui Josep Guardiola prima înfrângere din luna aprilie! "Nu am simţit niciodată o bucurie mai mare. Nu mă gândesc doar la suporterii lui Şahtior, cred că toţi ucrainenii ar trebui să fie mândri de această echipă", a spus Fonseca. 

Cea mai bună performanţă a lui Şahtar în Liga Campionilor a fost înregistrată, normal, sub comanda lui Mircea Lucescu. Ucrainenii au atins faza sferturilor după ce au eliminat în optimi pe Roma, fiind învinşi de Barcelona. Cu Luce, Şahtar a mai ajuns o singură dată în optimi, fiind eliminată chiar de Guardiola, pe atunci la Bayern Munchen. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663