Video. Guardiola, îngenuncheat în frigul din Est! Şahtar e în optimi

sahtar-manchester city, champions league, live, video

Şahtar Doneţk avea nevoie de un punct în meciul cu Manchester City din ultima etapă a grupei F din Champions League pentru a fi sigură de calificarea în optimi.

UPDATE, 23:50 / Ucrainenii au profitat din plin de faptul că Guardiola şi-a menajat o parte dintre titulari pentru derby-ul cu Manchester United şi au pus capăt meciului încă din prima repriză când au marcat de două ori. Scorul final, 2-1, a fost stabilit în minutele de prelungire de Aguero, din penalty. Cele două formaţii merg braţ la braţ în primăvara Champions League.


UPDATE, 23:10 / Mijlocaşul lui Manchester City, Philip Foden, a devenit la 17 ani, 6 luni şi 8 zile cel mai tânăr jucător englez care începe titular un meci din Champions League.


UPDATE, 20:35 / Josep Guardiola a decis să menajeze mai mulţi titulari şi i-a introdus în formula de start doar pe Ederson, Sane, Gabriel Jesus şi căpitanul Fernandinho. City va întâlni în weekend pe Manchester United în Premier League.


UPDATE, 20:10 / La Harkov, acolo unde se dispută partida, ninge, dar clubul gazdă a anunţat că gazonul este curăţat şi îi aştepată pe jucători în condiţii optime. Zăpada ar putea fi un impediment pentru englezi, deoarece Guardiola îşi doreşte un joc de posesie.


Englezii sunt deja calificaţi în primăvara Champions League (VEZI CLASAMENTUL FINAL), dar managerul Josep Guardiola îşi doreşte ca formaţia sa să termine cu şase victorii din tot atâtea meciuri în grupă.

Citeste tot articolul »
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663