Fotbal international

Dezastru pentru Real în Champions League la meciurile în care Sergio Ramos a lipsit

02.12.2020 | 11:20
Dezastru pentru Real in Champions League la meciurile in care Sergio Ramos a lipsit
ADVERTISEMENT

Șahtior Donețk a reușit una dintre cele mai mari surprize din Champions League, după ce a câștigat în deplasare pe Bernabeu, scor 3-2, iar acum au reușit să câștige și în Ucraina, scor 2-0, iar Real Madrid e la un pas să fie eliminată din competiție.

Real Madrid a avut probleme mari în defensivă și a pierdut cu 2-0 pe la Donețk, după ce căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos, a lipsit din primul unsprezece al echipei lui Zinedine Zidane, care are probleme mari de lot înaintea meciului decisiv cu Borussia Monchengladbach.

ADVERTISEMENT

Vecinii ucrainieni au obținut o victorie istorică pe terenul celei mai galonate echipe din istoria UEFA Champions League, pe care au condus-o la pauză cu un scor incredibil: 3-0, chiar dacă au avut nu mai puțin de opt jucători sub 23 de ani pe teren, în meciul de aseară reușind o performanță fără precendent: șase puncte în fața celei mai galonate echipe din Europa.

Real Madrid nu câștigă în Champions League, când nu îl are pe teren pe căpitanul Sergio Ramos

Real Madrid a pierdut și al doilea meci în fața celor de la Șahtior Donețk și e la un pas să fie eliminată din Liga Campionilor, după ce a căzut pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu ucrainieii (7 puncte). Real Madrid este echipa cu cele mai multe puncte obținute în istoria Champions League și a câștigat competiția de nu mai puțin de 13 ori, dar poate rata calificarea în optimi după ultimul meci din grupe.

ADVERTISEMENT

Realul își joacă soarta în Liga Campionilor, iar Zidane mandatul, pe 8 decembrie, când va întâlni pe Bernabeu pe liderul grupei, Borussia Monchengladbach. Dacă madrilenii nu vor câștiga cu Monchengladbach, iar Inter Milano va învinge pe Șahtior Donețk, Realul poate termina pe ultimul loc în grupă și va fi afară din Europa, iar Zinedine Zidane are probleme mari de lot.

Real Madrid însă nu este la primul meci din Champions League, în care nu câștigă atunci când Ramos este indisponibil, ba mai mult, madrilenii au reușit să câștige un singur meci din ultimele nouă în care căpitanul Realului nu a fost pe teren:

ADVERTISEMENT
  • TSKA Moscova 1 -0 Real Madrid
  • Real Madrid 0 – 3 TSKA Moscova
  • Real Madrid 1 – 4 Ajax Amsterdam
  • Paris Saint Germain 3 – 0 Real Madrid
  • FC Bruges 1 – 3 Real Madrid (singura victorie în Champions League fără Ramos pe teren)
  • Manchester City 2 – 1 Real Madrid
  • Real Madrid 2 – 3 Șahtior Donețk
  • Inter Milano 0 – 2 Real Madrid
  • Șahtior Donețk 2 – 0 Real Madrid

SHK 2-0 RMA (FT) –

Si el Gladbach le gana ahora al Inter, el Gladbach es campeón de grupo y el Inter será al 100%…

Publicată de 2010MisterChip pe Marţi, 1 decembrie 2020

Real Madrid e dependentă de căpitanul Sergio Ramos, dar îl poate pierde gratis în vară

Dacă la meciul tur de pe Bernabeu, Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, declara că îl va menaja pe căpitanul Sergio Ramos, în perspectiva derby-ului cu Barcelona, de această dată stâlpul din defensiva madrilenilor nu a putut fi pe teren din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Real pare dependentă de căpitanul ei, pe care îl poate pierde gratis în iarnă, deoarece Sergio Ramos își încheie contractul pe Bernabeu. Ajuns la 34 de ani, Ramos își mai poate prelungi contractul doar cu un conform strategiei conducerii lui Real în privința jucătorilor peste 30 de ani.

Echipa lui Zidane a mai trăit o rușine istorică la ultimul meci din La Liga, când a pierdut 1-2 cu Alaves și este pe locul patru în clasament, deja la șapte puncte distanță de liderul Real Sociedad, dar la trei puncte în fața Barcelonei, care are de asemenea un sezon dezastruos. Real Madrid a mai parte de meciuri rușinoase chiar înainte de primul meci din grupe cu Șahtior Donețk, când liderul clasamentului a pierdut în premieră acasă în fața unei nou promovate, lucru unic în istoria campionatului Spaniei, Cadiz fiind la prima victorie cu Real în 110 ani de existență.

ADVERTISEMENT