Sport

Șahtior Karagandy – FCSB se va juca în Armenia! Motivul pentru care jocul a fost mutat la Erevan

Partida retur Șahtior Karagandy - FCSB, din turul doi preliminar al Conference League, nu se va mai disputa în Kazahstan, ci în Armenia.
24.07.2021 | 14:51
Sahtior Karagandy  FCSB se va juca in Armenia Motivul pentru care jocul a fost mutat la Erevan
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au trecut de Șahtior Karagandy, scor 1-0, în prima manșă a turul doi preliminar al noii competiții înființate de UEFA.

Vestea bună pentru vicecampioana României după acest joc este faptul că atacantul Florinel Coman a revenit pe teren după o pauză de 4 luni, așa cum FANATIK anunțase de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Returul Șahtior Karagandy – FCSB a fost mutat în Armenia

Însă, echipa patronată de Gigi Becali a mai primit o veste bună. Returul întâlnirii Șahtior Karagandy – FCSB a fost mutat în Armenia, din cauza situației medicale din Kazahstan în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

”Partida dintre Șahtior Karagandy și FCSB, din manșa a doua a turului 2 preliminar al UEFA Europa Conference League, se va disputa joi, 29 iulie, în Armenia, la Erevan.

ADVERTISEMENT

Această decizie a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roșie, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu Covid-19 din această țară. Meciul va începe la ora 16:00 (ora României), pe stadionul Vazgen Sargsyan, din Erevan”, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

Todoran, blocat când a fost întrebat de schimbările făcute la pauză

În ciuda faptului că FCSB s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională prin golul reușit de nou venitul Andrei Cordea, ”roș-albaștrii” au tremurat pe finalul întâlnirii când adversarul a avut două ocazii mari de a restabili egalitatea.

ADVERTISEMENT

La pauză, antrenorul Dinu Todoran, sau mai precis patronul Gigi Becali, a făcut a făcut două schimbări neașteptate. Au intrat puștii Alexandru Musi și Ianis Stoica, aceștia înlocuindu-i pe Ionuț Vînă și Olimpiu Moruțan, acesta din urmă criticat vehement de finanțator în ultima perioadă.

Întrebat la finalul întâlnirii despre aceste două înlocuiri mai mult decât ciudate, Dinu Todoran a ocolit elegant răspunsul și a aruncat pisica în curtea fotbaliștilor spunând că aceștia trebuie să fie pregătiți să intre în irice moment.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea are zilele numărate la FCSB

Deși ”roș-albaștrii” sunt cu un picior în faza următoare a competiției, Florin Tănase a ținut să sublinieze că nu va fi un meci deloc ușor în retur. Căpitanul a vorbit despre faptul că fotbaliștii vicecampioanei României nu au încă ritm de joc.

Prestația fotbaliștilor lui Dinu Todoran l-a dezamăgit pe Mihai Stoica, managerul general al ”roș-albaștrilor”. Singurul care a scăpat de criticile acestuia a fost chiar autorul golului, Andrei Cordea. Fotbalistul venit de la Clinceni a fost dat exemplu pentru restul colegilor săi.

Deși s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi în prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, câștigată la limită, scor 1-0, în fața celor de la Șahtior Karagandy, Gigi Becali nu a putut trece peste gafa comisă de Iulian Cristea. Ba chiar a anunțat că va transfera cât de curând un înlocuitor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,78 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT