Fotbal international

Video. Şahtior, victorie spectaculoasă în faţa Romei! Fred, gol superb

Şahtior Doneţk a câştigat partida tur cu AS Roma din optimile de finală, la finalul unui nou meci în care Facundo Ferreyra şi-a trecut numele pe tabela marcatorilor.
21.02.2018 | 21:52
Video Sahtior victorie spectaculoasa in fata Romei Fred gol superb

UPDATE, ora 23:45: AS Roma a deschis scorul în finalul primei reprize prin Cengiz Under, dar gazdele au revenit spectaculos în partea secundă prin Facundo Ferreyra şi Fred. Ferreyra a reuşit în această partidă al 12-lea gol în ultimele 13 meciuri la Şahtior şi este un real pericol pentru poarta lui Allison la retur. VEZI AICI REZUMATUL


UPDATE, ora 20:30: Eusebio Di Francesco a decis să îl titularizeze pe puştiul turc Cengiz Under, cel care a impresionat în ultimele partide din Serie A, în timp ce Patrik Schick a rămas doar pe banca de rezerve. Alessandro Florenzi, indisponibil înaintea jocului, va începe şi el din primul minut duelul cu Şahtior.

Sahtior – Roma LIVE STREAM Liga Campionilor. Şahtior a câştigat ultimul duel dintre cele două echipe, care a avut loc tot în optimile Ligii Campionilor, în sezonul 2010-2011. Echipa condusă la acel moment de Mircea Lucescu a câştigat pe Stadio Olimpico cu scorul de 3-2 pentru ca mai apoi să obţină o victorie categorică pe teren propriu, scor 3-0. 

 

Sahtior – Roma LIVE STREAM Liga Campionilor. Echipa ucraineană, care evoluează la Harkov de mai mulţi ani după războiul izbucnit în estul Ucrainei, a început în forţă anul 2018. “Minerii” s-au impus vineri cu 5-0 în faţa celor de la Cernomoreţ Odesa. Managerul Paulo Fonseca se poate baza la meciul împotriva romanilor şi pe vedeta Bernard, care a suferit o accidentare uşoară la meciul din campionat. Internaţionalul brazilian are 3 goluri în meciurile din grupele Champions League, inclusiv un gol în victoria de pe teren propriu cu Manchester City, scor 2-1. 

Sahtior – Roma LIVE STREAM Liga Campionilor. AS Roma, în revenire de formă 

Sahtior – Roma LIVE STREAM Liga Campionilor. “Va fi un joc foarte intens, tactic. Ambele echipe îşi vor impune stilurile lor de joc şi nu-şi vor trăda principiile. Roma este o echipă minunată, cu jucători puternici şi un antrenor excelent. Nu pot să compar această echipă a Şahtiorului cu cea care o învingea pe Roma în 2011. Acum avem o echipă complet diferită. Acesta este un stil diferit de fotbal”, a spus antrenorul ucrainenilor, Paulo Fonseca.

Sahtior – Roma LIVE STREAM Liga Campionilor. De partea cealaltă, AS Roma se află în revenire de formă. După cinci partide în Serie A în care a înscris doar 2 puncte, romanii au obţinut 3 victorii la rând: 1-0 în deplasare la Hellas Verona, 5-2 acasă cu Benevento şi 2-0 pe terenul lui Udinese. Romanii s-au calificat în optimile Champions League după ce au câştigat grupa C cu AS Roma, Chelsea şi Qarabag. “Trebuie să încercăm să evităm scăderea concentrării. Vor fi momente când vom forţa în ofensivă, însă ţinând cont de faptul că jucăm contra unei echipe foarte bune, mai ales atunci când are mingea, o să fim nevoiţi să facem şi pasul înapoi. Am văzut că echipa mea a evoluat foarte mult şi sper să o dovedească şi mai mult aici. Vom încerca să menţinem continuitatea modului în care am jucat în ultima perioada”, a spus tehnicianul lui AS Roma, Eusebio Di Francesco.